Beba 21. veljače 2023.

Recenzija ovog tate za njegovog sina najsmiješnije je što ćeš danas vidjeti!

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svašta smo već vidjeli, svakakve video snimke, svakakve recenzije, svakakve snimke vezane uz roditeljstvo, ali ovo još nismo. Recenzija za – bebu.

Kupuje li itko više danas išta bez da prije prouči recenzije za taj proizvod? Ne. Najprije pronađeš proizvod, pa onda potražiš recenzije i dobro odvagneš ima li više pozitivnih ili negativnih. I tek onda nabaviš proizvod. E, pa ovaj je tata odlučio objaviti svoju recenziju za svog – sina.

U recenziji tata kaže da je sina nabavio prije dva mjeseca, i to vrlo ozbiljno, a u krilu mu je preslatka bebica.

„Obrazi su mu vrlo bucmasti i spremni za poljupce,“ kaže tata, a s ovim se apsolutno moramo složiti.

@thedavisfamily.4 Lmao gone head and get you one #foryoupage #couplegoals #babyboy #babyreview #investingexplained ♬ original sound - 🫶🏽 Love 😮‍💨

No, beba ne dolazi sa svim potrebnim, kaže tata. Morat ćete kupiti odjeću i pelene, ali možete ih nabaviti bilo gdje, bez problema.

„Sve u svemu, on je jako dobra beba, sve dok ne ogladni. Tad poludi,“ kaže tata potpuno ozbiljno.

No, postoji i onaj škakljivi dio – kako nabaviti bebu. Ali i tom je tata na profilu thedavisfamily.4 doskočio, pa kaže: „Potrebna je samo transakcija odraslih osoba.“

Možda te zanima... Ova će te obitelj nasmijati: Kad moraju na spavanje, klinci imaju puuuno posla Vrtić

Nego, da čujemo, bi li on preporučio bebe? Kaže da bi, i to za svaku obitelj. A bi li nabavio još koju za sebe nije siguran, ali ima ovu jednu.

Ništa manje šaljivi nisu bili ni komentatori ispod posta.

„Dostava traje 9 do 10 mjeseci,“ šali se jedan, dok drugi pita „Imaš li promo kod?“

Da, sve u svemu, bilo bi vrlo korisno da bebu možeš nabaviti prema nekoj od recenzija, pa da znaš točno što te čeka. No, gdje bi tu bila čarolija svega toga? Čarolija roditeljstva? Ma ništa nam ne može zamijeniti sva ona iznenađenja koja nas čekaju kroz njihovo odrastanje!

Možda te zanima... Viralni video pokrenuo raspravu: Ljubiti svoju djecu u usta ili ne? Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.