Beba 19. travnja 2022.

Ronaldo i Georgina izgubili su bebu, potresnu vijest objavio je nogometaš: "Zauvijek ćemo te voljeti"

Foto: Instagram / Pixsell ;Ronaldu i Georgini stiže podrška iz cijelog svijeta nakon što su izgubili dijete: 'Tvoja bol je i naša bol'
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ronaldu i Georgini stiže podrška iz cijelog svijeta nakon što su izgubili dijete: 'Tvoja bol je i naša bol'

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez objavili su da im je preminuo novorođeni sin. "S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće", piše u zajedničkoj izjavi para objavljenoj na Instagramu.

"Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku", objavili su. "Dječače naš, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek", dodali su. Georgina je nosila blizance. Djevojčica je preživjela, no dječak nije. 

Tužna vijest ubrzo je preplavila i društvene mreže, a mnogi su im u komentarima pružili poruke podrške u ovim teškim trenucima. Među brojnim obožavateljima našle su se i mnoge poznate osobe i Ronaldovi kolege i prijatelji kao i njegov nogometni klub.

"Tvoja bol je naša bol. Šaljemo ljubav i snagu tebi i obitelji u ovom trenutku", poručili su mu iz Manchester Uniteda. "Srceparajuća vijest. Moja najdublja sućut tebi i cijeloj tvojoj obitelji", napisao mu je voditelj Piers Morgan. "Prijatelju moj, poslao sam ti svoje molitve i svoje osjećaje u ovom teškom trenutku. Neka Bog utješi vaša srca i osvijetli svaki korak na putu", javio mu se i bivša nogometna legenda Pele.

Podsjetimo, par je vijest o Georgininoj trudnoći objavio u listopadu prošle godine. "Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi i jedva čekamo da vas upoznamo. Blagoslovljeni smo", napisao je Ronaldo tom prilikom uz fotografiju na kojoj je s Georginom pozirao u krevetu sa snimkom ultrazvuka. Danas su na društvenim mrežama objavili da njihov sinčić nažalost nije preživio. 

Par već ima jedno zajedničko dijete, Alanu Martinu, a nogometaš od ranije ima troje djece, 11-godišnjeg sina Cristiana Juniora, te četverogodišnje blizance Evu i Matea. Poznato je da mu je blizance rodila surogat majka, a identitet majke njegova najstarijeg sina misterija je koja javnost intrigira više od 10 godina.

Možda te zanima... Najgore i najbolje riječi koje su nam ljudi rekli nakon gubitka bebe Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.