Beba 25. kolovoza 2022.

U Zagrebu se otvara prvi KidsBOXX dućan: Svi premium brendovi opreme za bebe i trudnice na jednom mjestu!

Kids Boxx
Foto: Instagram @kids.boxx Zagreb dobiva prvu KidsBOXX trgovinu
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U zagrebačkom Avenue Mallu uskoro se otvara KidsBOXX - premium trgovina za trudnice, mame i bebe u kojoj ćete pronaći proizvode najpoznatijih svjetskih ekluzivnih brendova

Mame, imamo sjajnu vijest! Sljedeći utorak, 30. kolovoza, u Avenue Mallu u Zagrebu otvara se prvi KidsBOXX premium store - luksuzni dućan dječje opreme, prvi takve vrste u Hrvatskoj. KidsBOXX je premium trgovina baby opreme s ogromnom ponudom dječje opreme i igračaka te svih ostalih proizvoda za bebe i malu djecu, mame i trudnice. 

 | Author: Instagram @kids.boxx Foto: Instagram @kids.boxx

Svi premium brendovi na jednom mjestu

KidsBOXX zastupa neke od najpoznatijih svjetskih ekskluzivnih brendova poput Ergobaby, iCandy, Beaba, Nuna, CARIWELL, Naif, Peg-Perego, AeroMOOV, 4moms, Babybrezza, Chipolino i mnogih drugih. Trudnice i roditelje će posebno oduševiti ponuda kolica renomiranih svjetskih brendova koje odlikuje inovativan dizajn i funkcionalnost, kao i vrhunska kvaliteta. 

Također, KidsBOXX posebnu pažnju pridaje sigurnosti djece u prijevozu te roditelji tako mogu birati između više modela autosjedalica premium brendova Nuna, Peg Perego i BESAFE. Kako bi osigurali maksimalnu sigurnost naših najmlađih, KidsBOXX čak osigurava besplatnu ugradnju autosjedalice pri kupnji iste.  

U KidsBOXX-u pažljivo osluškuju želje roditelja, ali i teta, baka i djedova, kumova i kuma i nemoguće je ne pronaći savršen poklon za bebicu, a čak ni zamatanje poklona nije na kakvo smo naviknuli. Naime, u KidsBOXX-u možete računati na personalizirano zamatanje poklona s trakicama s natpisom po želji.
Nema sumnje, Zagreb dobiva trgovinu sa širokom ponudom premium brendova koji odgovaraju potrebama suvremenog načina života. Danas mame traže najbolje za svoju bebu, žele kvalitetu, sigurnost i posebno prilagođen stil i dizajn, a upravo je KidsBOXX sve to objedinio na jednom mjestu - u prostranoj i modernoj premium trgovini na prvom katu Avenue Malla. 

Prvih 50 kupaca očekuju vrijedni pokloni

U ponudi KidsBOXX-a pronaći ćete široki asortiman proizvoda najpoznatijih svjetskih brendova, od odjeće i obuće, igračaka, opreme i pribora za najmlađe, do dekoracija i ručno rađenih tepiha od prirodnih materijala za dječje sobe. Kupci sve proizvode sada mogu vidjeti i opipati jer tako najbolje mogu steći dojam o kvaliteti materijala i posebnosti dizajna. 

 | Author: Zato ne propustite otvorenje prvog KidsBOXX-a u Zagrebu, u utorak, 30.kolovoza u Avenue Mallu, 1. kat, tim više što prvih 50 kupaca očekuju vrijedni pokloni, a do 13. rujna traju popusti od 10 do 50 posto na sve artikle, čak i one koji nisu dostupni te ih je potrebno naručiti! 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.