Beba Zdravlje i njega bebe 07. veljače 2023.

Nova ultra lagana kolica za gradske šetnje

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Urbano roditeljstvo nikad nije bilo lakše ni fleksibilnije

CYBEX-ova nova dječja kolica Melio Carbon izvrsna su u svakom pogledu. Iznimno su lagana, vrlo elegantna, modernog dizajna i potpuno u skladu s inovativnošću ovog benda. Ova kolica gradski stil života čine još jednostavnijim i udobnijim, bilo da se radi o ulasku ili izlasku iz tramvaja i busa, obilasku trgovina ili putovanju na kratki odmor.

Zahvaljujući upotrebi inovativnih i jedinstvenih materijala, Melio Carbon kolica su ultra lagana, a usto sadrže i sustav za putovanje, prozračni ergonomski naslon, mogućnost podešavanja sigurnosnih pojaseva jednim povlačenjem te Supreme XXL štitnik od sunca. Kolica se mogu koristiti od rođenja do otprilike tri godine.

 | Author: Promo Foto: Promo

Vrhunska tehnologija

Melio Carbon kolica izrađena su od inovativnih karbonskih vlakana zahvaljujući kojima teže samo 5,9 kg. Spajanjem vrhunskog dizajna i vrhunske kvalitete materijala vožnja je sigurna i stabilna, a zahvaljujući sjajnom izgledu i posvećenosti detaljima prilikom izrade, ova kolica privlače poglede kamo god da krenete.

 | Author: Promo Foto: Promo

Sustav za putovanja

Melio Carbon nudi korištenje raznih dijelova sustava za putovanja na istom okviru kolica, što ga čini najpraktičnijim i najfleksibilnijim rješenjem za sve gradske roditelje koji žive brzim urbanim stilom života. Sustav je dizajniran tako da se može brzo i lako prilagoditi dobi djeteta, a okvir kolica se još može koristiti u kombinaciji s Melio krevetićem, autosjedalicom i mekanom verzijom košare Cocoon S. Usto, kolica su u potpunosti kompatibilna sa svim nagrađivanim CYBEX autosjedalicama.

 | Author: Promo Foto: Promo

Prozračna kolica čak i tijekom najtoplijih gradskih dana

Opremljen udobnim i prozračnim mrežastim naslonom, Melio Carbon omogućava strujanje zraka i tijekom najtoplijih gradskih dana na gradskom asfaltu. Na taj način mališani mogu doživjeti najbolje avanture na otvorenom brz obzira na okolnu temperaturu.

Uz kolica dolazi i Newborn Nest, malo gnijezdo za novorođenčad, tako da i najmanje bebe mogu biti zaštićene i udobno smještene od prvog dana.

 | Author: Promo Foto: Promo

 | Author: Promo Foto: Promo

Za više informacija posjetite www.cybex-online.com.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.