zimski izlasci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Evie3

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav cure!
    Dugo pratim ovaj forum, i evo sad se prvi put javljam s pitanjem.
    Zanimaju me vaša iskustva i savjeti vezano uz izlaske zimi.
    Moja kćer ima četiri mjeseca, i po ljeti i u ranu jesen smo izlazili bez problema. Kad bi bila gladna podojila bih ju bio gdje na klupici, i isto s mijenjanjem pelena, u kolicima gdje god bismo se zatekli. No sad je prehladno da sjedimo po parkovima, i za mijenjanje pelena vani.
    Zanima me kako vi to rješavate? Gdje presvlačite djecu vani? Gdje ih hranite? Ima li lokala gdje se može s malom djecom (npr.u širem centru Zagreba)? Zanima me sve da ne moramo trčati kući na svako hranjenje!

  • Avatar 0905

    0905

    Broj poruka: 38

    Prijavi adminu

    Pozdrav 

    Moj mali ima 7 mj i taman sam lijepo iskoristila ljeto za dojenje bilo gdje . A sada se znam izdohiti u bocicu pa to ponijeti u setnju ako zatreba, ali uvijek gledam da idemo setati netom nakon sto sam ga nahranila. Na taj nacin znam otprilike koliko imam vremena do slijedeceg hranjenja. A U shopping centrima npr imas wc posebno za bebice , par puta sam tamo dojila. Uglavnom se sve svede na organizaciju ! Skupim kroz par dana izdojeno mlijeko i onda znam da mogu bilo gdje.

    [lilypie.com]

  • Evie3

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Hvala puno na odgovoru!
    Iako shopping centre pokusavamo izbjegavati, nekako uvijek zavrsimo tamo :), prednosti blizine parkinga, vise trgovina i grijanog prostora.
    Sa izdajenjem nemam iskustva bas, i kako imamo uhodani ritam, necu jos pocinjati.
    I istina, kako kazes, samo dobra organizacija  i planiranje unaprijed :D
    uzivajte u zimi! <3

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.