Vitamini za školarce

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar pčelica9

    pčelica9

    Broj poruka: 350

    Prijavi adminu

    Drage mame da li mi mozete preporuciti nesto s cime bi svom skolarcu (9 god.) malo ojacala imunitet. Bavi se sa dva sporta a nije bas neki jelac i dosta je izbirljiv pa bi htijela barem u ovom zimskom periodu s necim malo ojacati organizam. Hvala

  • Api

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Bok,ja bi svakako preporučila proizvod od matične mliječi,propolisa,meda.
    Jedinstveni proizvod na svijetu koji sadrži sve te sastojke i revitalizira stanice u organizmu,jača imunitet,te uspješno štiti organizam od svega štetnoga je IMUNOSAN!!znam iz iskustva,djeluje 100%!A ,mogu ga koristiti svi u obitelji za detoksifikacija organizma,prehladu,gripu…
    Ako ga želiš javi se,pa ću ti dati broj od pouzdanog i priznatog pčelara koji ga proizvodi!
    Srdačan pozdrav

  • tanja22

    Broj poruka: 44

    Prijavi adminu

    Pa mene bi zanimalo šta ste mu od sportova odabrali i kad je počeo, i da li ste mu sugerirali ili prepustili da sam odabere, uopće kako to odlučiti.

    tanja

  • tanja22

    Broj poruka: 44

    Prijavi adminu

    Ja podržavam svaku vrstu neagresivne prirodne vrste pomoći organizmu. Htjela bih znati gdje mogu kupiti prirodne, ali zaista prirodne proizvode.

    tanja

  • Avatar pčelica9

    pčelica9

    Broj poruka: 350

    Prijavi adminu

    Ide na karate i tenis, prvo je krenuo na karate, sam si je izabrao odnosno u školi su dobili letak da dođu na probni trening i njemu se svidjelo i evo sad već ide dvije godine. A od ove godine je krenuo i na tenis isto po njegovoj želji. Nisam bila presretna da ima toliko obaveza uz školu i smatram da mu je to prenaporno ali on ne želi prestati ni sa jednim sportom pa za sada neka ide ali se nadam da će uskoro jedan od ta dva prevagnuti. Smatram da ih na ništa ne treba siliti i pustiti ih da sami odluče da li se hoće i s čim se hoće baviti.

  • tanja22

    Broj poruka: 44

    Prijavi adminu

    I ja imam školarca, ali još nismo ništa odlučili, mislimo da ima vremena, a i htjeli bi biti sigurni da je odabir dobar za njega, a naravno da bude po njegovoj želji, pa za sada još istražujemo, ali moraćemo se odlučiti jer i on već ima nekih afiniteta. Kao i vi htjela bih mu i organizam pripremiti za povećane napore, pa me interesira sve na prirodnoj bazi čime bi mu se malo ojačao imunitet.

    tanja

  • Avatar obelixx

    obelixx

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Ja svom malcu kupim na trznici od pcelara mjesavinu maticne mlijeci,cvjetnog praha,propolisa i meda u pakiranju od 250 g. To mu traje jedno 3-4 tjedna,pa napravim toliku pauzu i onda opet. To koristi od pocetka jeseni pa negdje do proljeca.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.