Bavi li se vaše dijete sportom i kojim?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Bavi li se vaše dijete sportom i kojim?

    Pet odgovora koja nam ostavite od utorka 3.lipnja do ponedjeljka, 9.lipnja nagrađujemo školom rolanja za djecu od 5 do 15 godina u Sportskom centru Kuna u Zagrebu.
    https://klokanica.24sata.hr/skolarci/slobodne-aktivnosti/osvojite-skolu-rolanja-za-vaseg-malisana-1577 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar ninanesto

    ninanesto

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Moj stariji sin se bavi nogometom i uživa u njemu, naravno i više nego što treba uz školu i druge obaveze. Strastveni je navijač naše reprezentacije iako mu je tek 8 godina. Za prošli rođendan sam mu kupila role, međutim  još uvijek nije naučio rolati. Zato bi mu ovo bio prekrasan poklon za završetak školske godine.

  • Avatar katja32

    katja32

    Broj poruka: 52

    Prijavi adminu

    Moj stariji je trenirao nogomet, ali nije mu baš sjelo. Od malih nogu je lud za biciklama i skejtovima.Trenutni uzor mu je Tony Hawk.  Cjele dane je na BMX-u i skejtu ili gleda tog Hawka na kompu i “uči trikove”!! Prestrašno! Nadala sam se da će se odlučit na nešto malo manje opasno ali ne ljubav je prejaka. Čak sam kupuje i opremu, biciklu, skejt, KACIGU I ŠTITNIKE, sve je skupio. A ja samo čekam kad ću na hitnu. Joj meni joj!

    <a href="https://lilypie.com/ [lilypie.com]“><img src=”https://lbdf.lilypie.com/gpLkp2.png [lbdf.lilypie.com]“ width=”400“ height=”80“ border=”0“ alt=”Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

  • tina37

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Moj najstariji je možda još premali da se bavi nekim određenim sportom (za 2 tjedna će navršiti tek pet godina), ali ga vodimo na sportske igraonice u kojima uživa. Ove godine ide na sport gdje trenerice rade s djecom na razvoju motoričkih sposobnosti i pokazuju im osnove raznih sportova, a prije toga smo 3,5 godine išli na bazen na vježbe za dojenčad i djecu. Voli penjanje, bicikl, loptu… Sa srednjim idemo na bazen, a nadamo se da ćemo i trećeg voditi na jesen. Želja nam je da djeca odrastaju u pokretu umjesto ispred tv-a i da im sport, odnosno kretanje u bilo kojem obliku, bude sastavni dio života.

  • tamazd

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Moja cura trenira karate, i super joj ide. Od kad trenira vidim da je postala i malo “spretnija” ima dosta pokreta koje moraju uskladiti. Za sada ima bijeli pojas, a ovaj mjesec ide i na prvi natjecanje u karateu. Role jos nije naucila voziti.

  • Avatar Mimi41

    Mimi41

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Moja malena je vrlo nježno i senzibilno dijete, pa nas je jako iznenadila kad je rekla da želi trenirati taekwondo. Super joj ide, puno je sigurnija u sebe i voli ići na treninge, a palo je već i nekoliko medalja. Ima 6 i pol godina i jako bi htjela naučiti rolati. Opremu i volju ima, ali joj nema tko pokazati kako…

  • dankec

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Kiki ima 8 godina, bavi se plivanjem već 4 godine. I sad bi htio rolati jer je najbrži u razredu i htio biti još brži! Nikad dosta toj djeci punoj energije… Tata koji ovo piskara bio bi jako sretan kada bi Kiki dobio školu rolanja, jer bi mu manje đipao po glavi! :) Živjeli!

    Dankec

  • toni.bulajacepo

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Antea 7 godina, vec dvije godine aktivno trenira sinkronizirano plivanje, Toni 12 godina, skokove u vodu, a zajednicki trening rolanja pohađamo 4xtjedno…

  • kaki

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Moj 13-godisnji sin trenira sve i svasta, ali obicno mu je svaki sport zanimljiv tri mjeseca. Tako je poceo trenirati tenis, nogomet, hokej, rukomet, badminton….a trenutno mu je napeto veslanje. Ali neka proba sve, neka istrazuje pa mozda i otkrije nesto sto ga zanima, a mozda i ne….

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Dragi čitatelji hvala vam na sudjelovanju u nagradnom natječaju!
    https://klokanica.24sata.hr/skolarci/slobodne-aktivnosti/osvojite-skolu-rolanja-za-vaseg-malisana-1577 [klokanica.24sata.hr]
    Dobitnici škole rolanja za djecu od 5 do 15 godina u Sportskom centru Kuna u Zagrebu su ninanesto, katja32, tina, malaFrčka i dankec, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila.
    Čestitamo dobitnicima!
    Pozivamo vas da nam i dalje pišete kojim sportom se bave vaša djeca, a vaše komentare objavit ćemo u našoj temi s foruma!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.