Cipele s ravnim uloškom?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar ivonnna

    ivonnna

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Bok, bebačica prohodala, a meni sto upitnika nad glavom. Doma su definitivno najbolje riješenje protuklizajuće čarapice, a za van trebamo nešto konkretnije. Jedino u što sam sigurna je da su bolji izbor ravni ulošci bez povišenog svoda, da se stopalo samo razvija. E sad, gdje god smo gledali po dućanima dječje obuće, svi imaju te uloške, tzv. anatomske (pravi anatomski su samo oni rađeni po mjeri radi određenih problema koje dijete eventualno ima), a ako gdje i ima ravnih, unutra su neki papirnati ili krpeni ulošci. Postoji li nešto da je ravno a od kože? Hvala žene!

  • Avatar croatina

    croatina

    Broj poruka: 605

    Prijavi adminu

    Braavo..odlična tema..navodno da ima u farmaciji i deichmanu neke elefant nešto..ove iz farmacije sam zaboravila kak se zovu..uglavnom ortopedi kažu nikakvi anatomski ulošci…pedijatri često griješe kad daju djetetu dijagnozu spusteno stopalo..a nije nego je to masno tkivo koje stiti stopalo od ozljeda do neke treće godine kad se djeca i sama nauče po čemu mogu gaziti, po čemu ne..
    Svakako mislimo djetetu kupovati ravne cipke..

    [lilypie.com]

  • Avatar Mum of four

    Mum of four

    Broj poruka: 848

    Prijavi adminu

    Do trece godine djetetu ne treba kupovati cipele s uloscima bas zbog tih mekanih jastucica na stopalima! Nama je dr. rekao da kupujemo cipelice koje imaju tvrdu petu a savitljivo kod prstica😀

    https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png [lb1f.lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.