Dijete u svijetu crtića! ! !

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Lu3

    Lu3

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Počelo je sve davno, davno…
    Majka sam dvoje djece, kćerkice 11.g. i sina 8.g. Kći je odrastala kao i sva druga djeca vrtić ok škola super, bavi se sportom super dijete. Međutim sin je sasvim druga priča. Od jaslica nije pokazivao interes da se druži sa drugom djecom pa tako ni sad kad je školarac, voli igru i glumu i oponašanje iz crtića. Počeo je odgovarati rečenicama iz crtića što buni jer njegovo vlastito stvaranje razgovora je pobrkano.
    Kako smo mu pokušavali uzeti crtiće, vodili bi ga u park na druženje gdje bi emitirao lavove, ninje, aute…
    Na kraju je počeo odbijati park jer mu se djeca rugaju i ismijavaju ga.
    Crtići, moje dijete je iz drugog svijeta, svijeta mašte.

  • klokklo

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moje je dijete slično u svom svijetu. Kako ste danas?

  • Avatar anna_bella

    anna_bella

    Broj poruka: 40

    Prijavi adminu

    A da ukinete djeci crtice i bavite se malo vise njima, pa nece zivjeti u svijetu crtica? Najlakse ih je staviti pred tv i tako cijele dane da vam ne smetaju, a kasnije su asocijalni, nemaju prijatelje, djeca im se smiju i tako se jos vise zatvaraju u sebe i traze izlaz u svijetu maste. 

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.