Dolazak iz rodilišta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Miss_a89

    Miss_a89

    Broj poruka: 137

    Prijavi adminu

    Drage mame, pomozite nama budućim mamama :) Koje stvari ste kupile pa vam na kraju nisu trebale kad ste dosle kuci? Stalno mislim da trebam još nešto kupiti, a ne znam vise gdje bi s tim djecjim stvarima. Soba je puna :)

    [lilypie.com]

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    Ono sto sam ja pozalila je bilo to da me uhvatila euforija kad sam kupovala tu prvu robicu i kupovala sam ono sto mi se cinilo medeno,a na kraju nisam djetetu vecinu nikada stigla obuci jer sam se zeznula s godisnjim dobom 😂😂😂 kupovala sam dok je vani bilo hladno koji mjesec pred porod..dosta tih pizdarija bilo za zimu,a ja rodila u sestom mjesecu koji je bio ove godine paklen 😲🔫
    I takoder,obrati paznju na ovo,ja to nisam znala tada nego sam naucila iz iskustva, gumbici na ledima NE 🔫🔫🔫 gumbici na ramenu DA 😂😂.. jebote ja njoj skinem predivni bodi,a na ledima ostali tragovi, posizila sam kad sam vidjela i zafitiljila doticni u smece..misliti jel li djetetu ugodno!!! Za pocetak najbolje imati bodibenkice i one hlacice sa zatvorenim ko carapicama,a ne pizdarije za sminku jer ce ti poslije poroda trebat prakticnost i jednostavnost!!!!i jastucic onaj ko tortilja je meni bio savrsen prvih mjesec dana,sada ima lijepih modernih verzija..ne pretjerivati u kolicini robe jer ti ne treba,vesmasina postoji,dijete preraste zacas..s 56 mi je za tri tjedna presla na 62, vrlo vrlo kratko jer je buckava i zacas 68 (ali moja se velika i rodila,4180g)!! preskakali smo vise brojeva jer volim da je komotno a rasla je ko gljiva do petog mjeseca, sada mi je vec dva mjeseca na istom broju jer ne dobiva vise toliko na tezini!! vidjet ces po djetetu i prilagodavati se,zato ne trcati pred rudo..
    Zasad mi to pada na pamet,ak se jos kaj sjetim!! 😂

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

  • Vera1984

    Broj poruka: 57

    Prijavi adminu

    Nemoj uzimat puno robice to sigurno. Ono cega ja imam previse je posteljina koju sam naslijedila i dekice. Jedno 5 kom dekica sam dobila u za babine. Samo rade guzvu u ormaru. 
    E sad, nemoj kupovat bocice i dude prije nego vidis na cemu si. Ja nisam htjela nista kupit od toga, ipak mi je kratko trebala boca i ad mlijeko. Tada sam tek uzela tj mm. I onda smo mislili da ce nam trebat to dulje i nakupovali se. Srećom, samo smo prvi mj dana dodavali ad. Tako da sam sve spakirala i dala u crveni križ. Tako da i ako budes prisiljena na ad prijec imas fore, a ako bude sve ok i ne bude ti trebalo, nećeš imat viškova. 
    Mi smo na platnenim pelenama pa sam toga ipak morala uzet vise nego sam mislila, al sve se da kupit i kad bebac dode. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.