Duphaston.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar suza4

    suza4

    Broj poruka: 193

    Prijavi adminu

    Lijep pozdrav!
    Ima li koja mama iskustva sa duphastonima?
    Pijem ih 2*1 10 dana,od 17-26 dc,zbog neredovitih mjesecnica.Zadnju tabletu popila sam 05.02. danas je 17.02.a ja jos nisam dobila.Šta sad?😕

  • Slavveeca

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Lijep pozdrav dame… Ovako mene zanima da li nakon ispijene jedne kutije smijem prekinuti koristiti Duphaston i da li prekid koristenja tabletaa moze naskoditi trudnoci jer sam već u 7 tjednu ..Hvala unaprijed :*

  • Avatar Tinchyca

    Tinchyca

    Broj poruka: 590

    Prijavi adminu

    Ovisi koji je razlog zasto piješ duphaston. Predpostavljam da ti je doktorica prepisala za održavanje trudnoce. Sprečavanje krvarenja/iscjedka. Najbolje da ju nazoveš i vidiš da li da prestaneš.

    💙30.06.2018 💙 Noa💙
    [lilypie.com]

  • Atina29

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Imam par pitanja,suprug i ja pokušavamo već godinu i pol na bebici i nikako da uspije.U 4mj.ove godine sam pila prvu terapiju klomifena od 5 do 9 dana nakon mene,nakon toga ništa.U 7mj.sam opet popila drugu terapiju klomifena ali sam dobila i duphaston od 17 do 25 dana ciklusa.Danas 5 dana nakon svega pojavilo mi se nešto kao menga.Ima li netko ovakvih iskustva?Hvala vam

  • Mateica

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Slavice, ja sam ga pila par mjeseci 2*1. i doktor mi rekao da sad malo prestanem (u 7. sam mjesecu trudnoće , pa ćemo kao vidit za dalje…

  • Rendi

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Pozdrav, trebala bih vašu pomoć.. Već sam na rubu živaca… Zbog neredovitih menstruacija ginekologica mi je pripisala Duphaston (od 11. do 25. Dana ciklusa, jedna tableta ujutro i jedna navecer). S obzirom da planiram trudnoću (s čime je gin upoznata) zanima me jesu li istinite priče da Duphaston može spriječiti ovulaciju? To sam čitala po forumima neki kažu da neki ne… Pa me zanima provjerena informacija ili iskustvo.. Danas mi je 15. dan ciklusa i ovulacijski test i dalje pokazuje da je nema još, pa sam malo zabrinuta. Nakon koliko dana od zadnje tablete duphastona dođe menstruacija? Može li duphaston utjecati na ovulacijski test? Imam li razloga za brigu? Ima li neko slično iskustvo..

    Inače su mi menstruacije prije uzimanja duphastona bile užasno razdužene i ovo je prvi mjesec da pratim s testovima ovulaciju.. Hvala!

  • Avatar Katka2_3

    Katka2_3

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav žene 
    Imam pitanje jedno. 
    Naime zbog ne redovite menstruacije, cisti na jajnicima ginekolog mi je prepisao Duphaston tablete, da mi poteraju menstruaciju. Rečeno mi je da ih pijem 10 dana ujutro I navečer, meni je danas sedmi dan korištenja i dobila sam menstruaciju, s tim da mi je 20 dana kasnila. Sad imam pitanje da li ih moram do kraja popit ili da ih ne pijem više pošto sam dobila. 
    Hvala vam na odgovorima. 

  • Avatar Katka2_3

    Katka2_3

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Dobra većer
    Opet ja🤣
    E ovako znači ginekolog mi je prepisao tablete Duphaston(za poterivanje menstruacije) , koje sam pila 2x na dan i kao deset dana se piju, naime ja sam sedmi dan uzimanja tableta dobila menstruaciju koja je trajala 6 dana inaće mi traje 5 dana, I bila je bolna u predjelu jajnika, dok mi je menga završila popila sam tablete do kraja, I za dva dana ponovo dobila menstruaciju koja curi ko luda, bolna mi je kičma užasno, I boli me vagina unutra jako, ne znam da li je normalno to? Da li da pričekam da mi završi krvarenje ili da nazovem ginekologa?
    Ako koja ima iskustva bila bi zahvalna da ga podjeli ❤️
    Ugodna večer! 

  • sultattooo

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Duphaston bez recepta - onlinecheappills.com
    iskreno PREPORUČAM svakome!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.