Kako reći djeci za razvod?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Dragi roditelji, rastavom braka počinje postojati nova, promijenjena obitelj. 
    U našem članku pročitajte kako, kada i što reći djetetu kada se razvodite te koje je “najbolje” vrijeme za razvod: https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/razvoj-od-4-do-6-godine/sto-reci-djeci-kad-se-razvodite-870 [klokanica.24sata.hr]
    Kako ste vi s djetetom razgovarali o razvodu?

  • Viti

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Nisam nikad mislio da cu razmisljati o razvodu. Osjecajan sam i jednio sto zelim i zelit cu je voljeti. Supruga me godinama ignorira u svakom pogledu iako pravim sve da nije tako. Iskreno umorio sam se vise pravit budalu kd sebe da krene na bolje jer druga strana ni malo ne suraduje. Najvise me boli rastanak zbog djeteta. Ne znam kako ce se sve zavrsiti i ne bih htio da imalo dijete pati. Jednostavno koliko se god ja trudio ona je kao hladan kamen. Kad pomislin na dijete sece mi se lomi jer zelim voljeti a druga me strana apsolutno ignorira. Ili nastavit brak bez ljubavi i sexa zbog djeteta ili razici se???

    Viti

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.