Ponovljeni spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 1038

    Prijavi adminu

    Cure, u protekla 4 mjeseca imala sam 2 spontana pobačaja, prvi u 9. mjesecu 2016. godine (10 tt), drugi sada u 1. mjesecu 2017. godine (12 tt). 
    Željela bih obaviti laboratorijske i druge pretrage, ali neznam što je od pretraga potrebno napraviti pa ako netko zna, napišite popis što ste sve radile.
    Nisam iz Zagreba, ali išla bi u Zg na konzultacije. Ako znate nekog dobrog privatnog ginekologa koji ima iskustva sa spontanim pobačajima i zna na koje je sve pretrage potrebno ići, molim vas napišite, svaka pomoć je dobrodošla :)

  • Avatar larimara

    larimara

    Broj poruka: 286

    Prijavi adminu

    Draga Teta5!
    Zao mi je zbog tvog spontanog po drugi put. Mislim da smo se nas dvije i cule prije nekoliko mjeseci,nakon tvog prvog spontanog.
    Evo,upravo sam dosla iz bolnice nakon mog 4. pobacaja. Plod je odumro i samo sam djelomicno pobacila pa su me jucer u noci kiretirali.
    Zivim u DE,ali ti mogu reci  sto su me pitali. Prvo je pitanje bilo da li su ustanovljeni problemi sa zgrusavanjem krvi..Tek iza 3 spontana zaredom salju materijal na genetiku,a na patologiju uvijek.
    U mom slucaju bez genetike jer nisu bili zaredom,odnosno izmedu pobacaja je bio i jedan normalni porod.
    Necu sad duljiti o pretragama jer ih je puno;od hormonskih iz krvi pa nadalje. Ako dolazis u ZG, znam da je doktorica U. Marton dobra kod ovakvih stvari. Radi iskljucivo privatno.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.