Porod u bolnici Sv. Duh

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Nata Mala2

    Nata Mala2

    Broj poruka: 84

    Prijavi adminu

    Drage moje mame i trudnice, pošto od trenutka kada sam saznala za trudnoću kopam po forumima tražeći ovu temu sa za moj ukus premalo sreće, odlučila sam ovdje otvoriti istu. Nešto sitno ima i na klokanici o sv. duhu, no ja bih voljela puno opširnije i više. 
    Nadam se da vas ima koje ste tamo rodile ili to planirate pa da podijelite svoja iskustva vezano uz TA, rodilište i porod i odjel babinjača.
    Moj prvi pregled u TA je 10.09., a termin mi je 15.10. i svakako namjeravam s vama podijeliti svoje iskustvo.

  • Avatar pčelica9

    pčelica9

    Broj poruka: 350

    Prijavi adminu

    Ja sam prvo rodila na sv.duhu ali ima tome 8 godina i ne bih ti pisala ništa jer bilo je grozno, a u međuvremenu sam uglavnom od većine rodilja čula da su sve zadovoljne i da im je bilo dobro. Sa ovim sam bila već dva puta u TA i bilo mi je ok, sestre su dobre, malo više se čeka jer doktori između ostalog jure i gore u rađaonu pa se malo gužvica složi ali dok su tamo sve ide dosta brzo, Meni je termin 11.9. tako da ću svakako podijeliti svoje iskustvo iz rodilišta i odjela babinjača kad stignem tamo.

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Ja sam obje cure rodila na Sv. Duhu, jednu prije malo više od 3 god i drugu prije 16 mj. Sve UZV-ove sam radila gore i bila u trudničkoj, meni su svi doktori bili super i na UZV i u trudničkoj, strpljivi i nježni, mogu čak i reć :D Prvi put me je porađao specijalizant i babica, u biti, on me samo šivao i još se divio kak je fantastično sašio, pa je njegova mentorica zvala sve specijalizante da vide kak je to on odlično napravio (i fakat, rez se skoro ni ne vidi :D ), drugi put su me jedva stigli do rađaone dovest, opet me porodila babica a doktorica je ispunjavala papirologija (ona mentorica :D ) Kaj se tiče rađaona, meni su ok, stolovi su super široki i udobni, jedino je predrađaona ko kanclogor :D Daju piti u rađaoni, možda čak i pojest neku energetsku pločicu ako si dugo tamo, meni su bili svi dobri i ljubazni, premda sam čula jednu rodilju i doktoricu kak su se svađale u rađaoni, al rodilja nije htjela slušat i nije tiskala, pa se doktorica posvađala s njom jer su otkucaji počeli padat bebi.
    Odjel babinjača je ok, nije to neki hotel, kad je gužva nestane im spavačica i tak, al se snalaze, osoblje je skroz dobro i simpatično, čiste non stop čistačice i higijena je ok. Ima jedna nabrušena sestra iz babinjača kaj se hoće mješat u odjel pedijatrije, to sam naučila prvi put, bila je dežurna samo zadnju noć i nisam zbog nje spavala, to sam i šefu priopčila jer nas je došel pogledat pa sam se pritužila :D Dtrugi put je bila dvaput ta sestra, kamo sreće, al je bila malo bolja i nisam ju baš previše slušala, kad sam ju znala :D A na tu istu nam se potužila i jedna praktikantica koja je bila tamo, tak da ono :D Sestre s pedijatrije su susretljive i dosta strpljive, dolazi sestra za dojenje i stvarno lijepo pokaže i sve :) Možete ih zvat, ja sam zvala zadnju noć da uzmu malu jer mi je bila na cici dan i pol, nisam više mogla, bila sam ko zombi, a došlo mi je mlijeko i bile su obje cice ko bombe tvrde, pa ni zbog tog nije mala htjela cicat, pa su ju uzele oko 3 i vratile oko pol 7 :) Tak da sam malo odčorila i izdojila kolko tolko :) Jedini problem je meni bio hrana, doručak je bio slab, ručak oko pol 1 i večera već oko 5 il pol 6, tak da sam praktički gladovala prvi dan. Obavezno uzmi za jest nešto :) I sad smiju posjete u sobu doć :)

  • Avatar ica3

    ica3

    Broj poruka: 82

    Prijavi adminu

    Svaka cast na otvorenoj temi..i ja sam trudnica koja se sprema ici roditi na sv.Duh tako da mi je svako Vase iskustvo dobrodoslo..

    Ica

  • Avatar bigica

    bigica

    Broj poruka: 173

    Prijavi adminu

    lajkam temu! i ja se spremam na sv.Duh, a termin mi je 17.10.
    za sada sto sam ja cula je da moras imati za bebu pelene, kremu za guzu i maramice i da radas u svojoj spavacici. :)

    Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

  • Avatar pčelica9

    pčelica9

    Broj poruka: 350

    Prijavi adminu

    To sam i ja čula bigica, ali mi je frendica rekla (ona je nedavno tamo rodila) da nije problem ako nemaš svojih pelena i kreme, da dobiješ i njihove pelene i već su premazane sa kremicom. Isto tako sam čula da su dosta škrti sa posteljinom pa sam si ja zapakirala par onih jednolratnih podloga za prematanje beba da si to stavim ispod sebe na krevet pa ako zakrvarim lako bacim u smeće da ne moram ležati na zaflekanoj posteljini.

  • Avatar bigica

    bigica

    Broj poruka: 173

    Prijavi adminu

    sto se tice posteljine i to sam isto cula i isto sam si zapakirala te jednokratne podloge

    Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

  • hanaavmedoski2

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Rodila sam na Sv.Duhu prije ravno 5mj,doktorica Nina i babica Snježana su bile predivnee i porod mi je ostao u predivnome sjecanj,ali druga prica je na odjelu..vecinom bahate i arogantne sestre svaka nam prica drugu pricu (cast izuzecima,tocnije 3 sestre koje su mi ostale u dobrom sjecanju)..zasnju noc u bolnici djete mi nije htjelo sisat,ali uopce vristalo je od gladi i kako na oglasnoj ploci pise da se na zahtjev majke djete moze uzet da se odmoris,ja sam zvala sestre da je uzmu,ali one “nemaj sad vremena,nek se naviknem” i tako mi je djete vristalo od 23h do 7h kada su ih uzele na kupanje…

  • Avatar Lida2

    Lida2

    Broj poruka: 324

    Prijavi adminu

    hanaavmedoski2


    Rodila sam na Sv.Duhu prije ravno 5mj,doktorica Nina i babica Snježana su bile predivnee i porod mi je ostao u predivnome sjecanj,ali druga prica je na odjelu..vecinom bahate i arogantne sestre svaka nam prica drugu pricu (cast izuzecima,tocnije 3 sestre koje su mi ostale u dobrom sjecanju)..zasnju noc u bolnici djete mi nije htjelo sisat,ali uopce vristalo je od gladi i kako na oglasnoj ploci pise da se na zahtjev majke djete moze uzet da se odmoris,ja sam zvala sestre da je uzmu,ali one "nemaj sad vremena,nek se naviknem" i tako mi je djete vristalo od 23h do 7h kada su ih uzele na kupanje…

    Sad sam ljuta na tebe i na sve ostale zene koje ne reagiraju na ovakvo bezobrazno ponasanje. Zakaj ujutro fino na viziti nisi rekla to glavnoj sestri i dr?? Ili ako ne pred njima pozoves gl sestru i kazes joj. Jer ona je duzna tebi uzet dijete ako se ti ne mozes brinuti o njemu!!! Grrrrr!!!!!!! Kod mene takvo ponasanje ne prolazi i tocka. I treba tim umisljenim sr dati do znanja da si ti veca od njih

  • Avatar pčelica9

    pčelica9

    Broj poruka: 350

    Prijavi adminu

    Ja bi ima zvonila svakih 10 minuta dok na kraju ne bi uzele dijete. Jer stvarno si malo previše dozvoljavaju i smatraju da smo tamo svi debili koji se njih boje i slušat ćemo svaku riječ koju izgovore. Treba nekad i njima pokazati zube, one i jesu tamo radi nas i ja znam da ih je u zadnje vrijeme premalo s obzirom koliko je žena na odjelu ali ni to na kraju nije naš problem. Dokle god se mi prema njima ponašamo civilizirano i one bi nama trebale pružiti isto.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.