Pripreme za potpomognutu oplodnju!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Megi1509

    Megi1509

    Broj poruka: 81

    Prijavi adminu

    Bok cure!
    Imam 22.god i sina od 1god i 3mj. U 10.mj sam ostala trudna,i imala spontani kada sam.bila 7+6.. 
    Danas sam bila na pregledu kod ginekologice,dala mi je da ponovim stitnjacu,da vadim za zgrusavanje krvi,genetiku i uzela briseve. Rekla je da kad dodu nalazi da ce me prebaciti u Rijeku na obradu.. 
    Sigurno ste vec pisale o tome ali toliko postova ima da mi je lakse vas pitat i zamolit da mi malo opisete potpomognutu oplodnju,sta se sve radi kad vas gin posalje na obradu koliko se ceka itd… Koliko sam shvatila gin vj bi mi dali samo neke inekcije a sve ostalo prirodnim putem posto sam oba puta ostala trudna,samo je sad zavrsilo spontanim..
    Bila bih jako zahvalna ako bi netko odvojio malo vremena i objasnio mi malo.. :)

  • Avatar Panda123

    Panda123

    Broj poruka: 249

    Prijavi adminu

    Draga Megi, mi smo sad prvi put u postupku potpomognute oplodnje. Od nalaza nam je trebao: suprugov spermiogram; za mene: papa test, bris, hormoni; za oboje: krvne grupe te test na spolne bolesti. Kad smo donijeli sve nalaze stavljeni smo na listu za lijekove za šest mjeseci, a to je sad…ovaj tjedan primam injekcije. Mi imamo dijagnozu oligoashenozoospermije, tako da ne znam da li će za vas biti potrebni baš isti nalazi. Pozz

  • Deleted user

    Broj poruka: 173

    Prijavi adminu

    Moraš vaditi hormone 3dc i 21dc. Ne vjerujem da će ti dati odmah da se pikaš pošto nije problem da ostaneš trudna.  Imaš grupu mpo u kbc ri pa možda da njih pitaš kako je tamo situacija.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.