Problemi sa spavanjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marlameri

    Marlameri

    Broj poruka: 386

    Prijavi adminu

    Moja 7-godišnja kćer u posljednjih nekoliko mjeseci ima problema sa spavanjem. Sve češće mjesečari (hoda po kući kao da je budna i nesuvislo priča i plače, a ujutro se ničega ne sjeća) i budi se usred noći i više ne može zaspati. Prije 6 mjeseci sam rodila, a ona je spavala često s nama u krevetu prije toga. I sad ne znam može li uzrok tom nespavanju biti rođenje brace? Ne pokazuje ljubomoru i voli ga ali čudno mi je da baš sad ima problema sa spavanjem. Mjesečarila je i prije, ali ovo buđenje usred noći me zabrinjava jer ujutro mora u školu. Trudim se koliko mogu provoditi vrijeme samo s njom ali maleni je dosta zahtjevan i razmažen pa ga dosta nosim i traži dosta pažnje. Voljela bih čuti vaše mišljenje i slično iskustvo ako ga imate jer ne znam šta napraviti.

    [lilypie.com]

  • bela13

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    i ja imam isti problem sa svojom malenom isto ima

  • bela13

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    7 god i problem sa spavanjem nakon rodjenja brace

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.