Rozi iscjedak u trudnoći nakon spolnog odnosa

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Smješkica

    Smješkica

    Broj poruka: 27

    Prijavi adminu

    Ne znam ako je već otvoren razgovor na ovu temu, ali ja ga nisam mogla naći.
    Za sve one koje su našle u takvoj situaciji ili doživjele nešto nalik tome.

  • Avatar Smješkica

    Smješkica

    Broj poruka: 27

    Prijavi adminu

    Kroz vikend sam radila test i bio je pozitivan. Imali smo i spolne odnose. Čitala sam da u pravilu spolni odnosi u trudnoći nisu štetni, osim ako se javljaju određene komplikacije u trudnoći. Nakon što sam išla na wc, primijetila sam rozi iscjedak koji se pojavio na papiru nakon spolnog odnosa jednom i više od onda nije bilo nikakvog sličnog  iscjetka. Ne smatram da smo imali grubi odnos, baš obrnuto! 
    Sljedeći tjedan naručena sam na prvi pregled.
    Je li moguće da se radilo o nekoj puknutoj žilici, ranici na cerviksu i ničem ozbiljnijem? Ima li itko kakvih istih ili sličnih iskustava?
    Hvala :)

  • Emina

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Meni se slično dogodilo… Samo malo drukčija situacija… Pijem duphaston već 4mj zbog regulacije mjesečnice ali naravno ako se i desi trudnoća neće smetati. Sada ovaj mj. mi kasni 8 dana + taj rozi iscjedak ali kako koji dan. Uz duphaston nikada mi nije kasnila. Test nisam radila nekako mislim da je još prerano…

    I nakon odnosa sam isto primjetila iscjedak ali zašto se događa…neznam…nije bilo grubo.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.