Trudnoća u dvadesetima: Prednosti i mane

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar sanyemmaemm

    sanyemmaemm

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Istina je. prvo sam dijete rodila sa 22 godine još na 3. godini fakulteta i nisam uopće uživala u cijeloj trudnoći i bebi nego sam učila, polagala ispite, radila brinula kako ću uzdržavati to dijete kasnije ali trudnoća je bila lagana nisam ni znala da sam trudna.
    Sad imam 30. godina i financijski se sve složilo, radim već 8 godina, imam dobra peimanja i ja i muž, svoj stan, novi auto ali tjelesno mi je ova trudnoća jako teška. Fizički sam na izmaku snaga jer radim do 45. dana pred porod ali se sad nadam da ću uživati više i manje se brinuti oko egzistencije i budućnosti.
    Braco ima 8. g. i jako se veseli seki koja nam dalazi u travnju 2017.

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    Dvadesete je uopce glupo za rec,nije isto 21 ili 28, a oboje su dvadesete.. ajde,fizicki mozda,al psihicki nikako..osobno mislim da sam rodila u idealno doba sa svojih 27, a kaj sam radila s 21 bolje sa ne pricam 😂😂😂😂

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

  • Avatar WannaBeMama

    WannaBeMama

    Broj poruka: 67

    Prijavi adminu

    Pozdrav…ovo je prvi put da pišem :)
    Zadnju mjesecnicu sam imala 1.2. I trajala je samo 3 dana(inace mi traje 5dana) a prije toga sam imala spolni odnos u plodnim danima…I nakon te mjesecnice samo opet pratila plodne dane i imala odnos sa partnerom…i evo sada 6 dana prije nego što imam dobit sljedecu menstruaciju osjecam probadanje u desnom jajniku, laganu vrtoglavicu, mucninu i pospanost.
    Pa me eto zanima što vi mislite…ja se eto nadam da vjestica nece doc :)))

    28💃
    37🦸🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja…
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.