Kilaža u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marijanalana

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Drage trudnice koliko ste kila dobile do sada? ja sam u 15 tjednu i dobila sam 4 kg, to mi je puno s obzirom da sam u prvoj trudnoći ukupno dobila svega 11 kg.

  • Avatar Mamilyn Monroe

    Mamilyn Monroe

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    Evo ja sam u 19.tjednu i uz sav divlji apetit dobila sam samo dvije kg, toliko sam inače za ‘bolji’ vikend znala dobit.
    Bitno je da ih dobro ‘nosiš’ i da se dobro osjećaš,da su ti šećer i masnoće pod kontrolom,a i ‘školski’ je u prva 4 mjeseca dobiti 4-5 kg. No sikiriki

  • Avatar iva.baricevickukin

    iva.baricevickukin

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Bok svima… ne zamarajte se kilažom,sve dok ona nije nakupljena junk food-om i slatkarijom (nepotrebnom)… ja sam osobno zatrudnila sa 62kg,a porod sam dočekala sa 80kg…a jela sam isključivo zdravo,i za bebu povoljno,naravno. Nakon poroda sam dojenjem i tjelovježbom povratila svoje kilograme 6mj.iza.Pazite na sebe i naravno,“trackajte” se kremicama i uljima,da vam koža nije žedna. ;)

  • Chazdllt

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    ja sam 25 tjedana i15+ 

  • karlito

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    ja sam do kraja trudnoće dobila 30 kg,užaaas,sad je prošlo 4 mj i ostalo mi je još 5 kg za skinit uz stomak naravno koji se ne da,al čim, beba prestane sisat nadam se da ću uspješno i ovih 5 skinuti

  • Avatar Tiija

    Tiija

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    ja sam u 28 tjednu i dobila sam 4 kg

  • Avatar Atina

    Atina

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    ja sam evo ušla u 13. tjedan i dobila sam 3 kg….   zasada mi je to ok, s obzirom da sam bila prilično mršava prije trudnoće, ali bojim se da ne bi to uzelo maha, jer tek sada zapravo počinje to razdoblje “debljanja”, a uhvatit će me i zima…. 
    u prvoj trudnoći sam do kraja dobila cca 20 kg. na kraju je sve to bilo ok, pola je otišlo odmah po porodu, a ostatak u sljedećih 6 mj., bez ikakve dijete. ali ipak sada nebi volila dobiti toliko.
    nemam specijalno povećan apetit, ali čini mi se ko da mi se sve što pojedem samo od sebe udupla   pa čak mislim da i više pazim, nego prvi put - ne pijem sokove, samo vodu, slatkog se nisam skroz odrekla, ali imam granicu, kruha vrlo malo…. sve ostalo normalno….
    jel ima još neko neki savjet?…

  • Avatar Atina

    Atina

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    pa kako?!…. molim te savjet! 

  • Avatar bugica

    bugica

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Sad sam u 24 tt i dobila sam 4 kg. Muci me samo to sto sam izgubila misicnu masu, odn. imam osjecaj da sam se “usalila” , a krecem se gotovo jednako kao i prije trudnoce…

  • Avatar tinki

    tinki

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Mislim da se u trudnoći ne bismo smjele opterećivati kilama, ja sam u svoje dvije trudnoće dobila 15 kg i baš me je bilo briga za kile, bitno je da je s bebicom sve u redu, a sve ostalo je nebitno. Svatko ima drukčiji organizam, netko dobije više, netko manje. Trudnoća je razdoblje u kojem se žena osjeća posebno. Drage moje jedite kad ste gladne i pazite na svoju bebicu, a o kilama pričajte poslije poroda.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.