Prehlada i kašalj kod trudnice

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Maajaa

    Maajaa

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Pozz,mame!

    Sad sam u 34+5tj.
    Od prekjucer me uzasni kasalj davi,ginekologica mi je preporucila biljni sirup od Trputca.Pijem to,cajeve,med,limun..danas imam temp.37.3,nije  velika al ne volim se igrati..
    Sto vama pomaze?

    Hvala…

  • Avatar Nixie

    Nixie

    Broj poruka: 1015

    Prijavi adminu

    Iscijedim cijeli limun u čašu mlake vode i dodam žlicu meda. Kad je prehlada aktualna, popijem to 2-3 puta na dan. Inače, u zimsko doba preventivno pijem svaki il svaki drugi dan tako. Ušuškam se pod 56 deka i popluna dok se 612 puta ne preznojim i to je to :-)

    Btw, jesi ti iz Zd?

  • Loreen

    Broj poruka: 1090

    Prijavi adminu

    Ajde kad je već neka slična tema. Može li bebi naškoditi temperatura 40 i onda antibiotik. Dozvoljen je u trudnoći ali pise da prolazi kroz posteljicu. Može li to naštetiti bebi u trećem tromjesecju? 

    Meni je mali taj dan kad sam imala 40 se primirio ko bubica a sad luduje vec dva dana jer ja lezim jer nakon temperature sam imala ogromne bolove u zglobovima i kostima.

    I ne mogu jesti evo treći dan. Samo tekucinu i voće i povrce. Ni kruha ne mogu… Muka mi je.. Može li bebi naškoditi par dana slabije prehrane? Možda je mučnina od antibiotika. Sad čekam gljivice 

  • Loreen

    Broj poruka: 1090

    Prijavi adminu

    Što se prehlade tiče, inhaliranje, grgljanje kadulje ( ne piti ) i čaj od đumbira i/ili rooibos… Naravno forca limun, naranče i sve ostalo sto je domace iz vrta :)

  • Loreen

    Broj poruka: 1090

    Prijavi adminu

    Za zacepljen nos se smije samo onaj sprej za nos na bazi morske soli…

  • Avatar cipelica

    cipelica

    Broj poruka: 183

    Prijavi adminu

    taj sprej za nos mi nije ništa pomogao i kad je bilo ili diši ili se udavi štrcnila sam OlyntH dječje kapi i spasila se….mislim da nije prestrašno dva puta u par dana uštrcat kapljicu koja život znači

    [lilypie.com]

  • Loreen

    Broj poruka: 1090

    Prijavi adminu

    A mislim i ja da to ne škodi puno ali meni redovito završi u grlu pa je progutam pa me zato strah pa trpim…

  • Avatar Tinka8

    Tinka8

    Broj poruka: 80

    Prijavi adminu

    Za kašalj je najbolja kamilica. Tako su rekli mojoj mami dok je imala težak bronhitis. Probala na početku trudnoce i prošao za dva dana kad sam počela piti, a do tad me mučio i mučio.

  • Avatar leptirica3

    leptirica3

    Broj poruka: 211

    Prijavi adminu

    Dva puta me uhvatila prehlada,lagana grlobolja bez kašlja,i curenje nosa.Uz puno tecnosti,čaja,meda.limuna,limunade,voca.. i prošlo za 3-4 dana

  • Avatar Lady2

    Lady2

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Drage mame trebam savjet trudna sam 5.5 mj vec kaseljem suhi kasalj tjedan dana bila sam kod obiteljskog lljecnika rekla sam mu kaj mi je i da sam trudna rekao mi je da mi bas ne smije svakaj dati uglavom dao mi je prospan sirupa 5 dana sam ga pila i ne osjetim da mi je bas nekaj pomogao uz to sam pila samo od kamilice caja.Molim neki savjet kaj da dalje koristim.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.