Problem u vrtićkoj grupi

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mumangels

    mumangels

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Dijete ima 5,5 god i ide u miješanu grupu djece, dakle ima i mlađih od njega , ali i predškolaraca. On je vrlo prilagodljivo dijete, komunikativno, jako veseo i voli se družiti. Prije to nisam oprimjetila pa mi nije smetalo, ali u zadnje vrijeme tete ostavljaju vani na klupicama projekte koje su sa djecom radile, bilo je tu slikanja i malih slatkih izjava djece. Dakle vani je tih 5 projekata i ni u jednom slika mog djeteta pa ni jedne izjave i ono što mi je prvo palo u oči to je da se stalno ponavljaju jedna te ista djeca i na slikama i na porukicama.  Savjetovala sam mu da bude glasniji u svojim željama , jer kao tete ga ne čuju ako je galama, a on mi kaže da je rekao što želi, primjerice imali su pilota u gostima i htio se i on slikati sa njim , a kad je to i rekao teti ili se pravila da ne čuje ili……..ali bilo je slikica sa njime druge djece i opet istih. On je zbog toga tužan, ali ja ga uvijek smirim i nekako mu uspijevam misli maknuti od takvih događaja, pa ga obasipam  svojom ljubavlju pa to zaboravi. Ne znam kako da se postavim, da li da kažem tetama da me to smeta……ne bi htjela da onda opet navale na njega da mora biti na slikama kada možda ne bude želio……

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.