mokrenje u gacice tokom dana

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mummy2princess

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Drage mame,imam djevojčicu od 3,5 god koja ponekad tokom dana zna pomokriti gacice. Nekad to bude 2 puta,nekad jednom,nekad nijednom. Taj period nam traje kroz nekoliko mjeseci i to bude samo kroz dan. Ujutro se probudi,zaigra se i ocito zaboravi otic na wc pa mokraca krene sama,ili tokom dana takodjer-zaigra se,zagledau crtic i eto opet mokrih gacica. Sto poduzeti? Kako pomoci djetetu,treba li pregled pedijatra?

  • Avatar nanci

    nanci

    Broj poruka: 53

    Prijavi adminu

    Da te utjesim i moj malisa isto ima 3 godine i zna mu se desiti da mu pobjegne jednostavno ceka zadnji tren i nestigne do wc-a..naravno nije to precesto ali zna se desiti zaigraju se pa nestignu ☺

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    To se tolerira do pete godine!ako do tad ne prestane tek se onda ide nefrologu!ali za svaki slucaj,moze se napraviti urinokultura-da ne bi bila neka bakterija

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

  • Avatar Danijela0503

    Danijela0503

    Broj poruka: 37

    Prijavi adminu

    pozdrav mame,
    imam jedno pitanje.. znaci do prije nekoliko dana djete je znalo samo ici na wc kada ga potjera. Viknuo je samo “piš piš”, otisao do wc-a i obavio to… a sada se vec 4-5 dana samo popiski u gace i ne registrira uopce da se upiskio.. ima 3 i po godine, jucer je krenuo u vrtic ponovo.. sto mi je uciniti? razgovarala sam s njime ali me bas ne dozivljava te se opet samo piski u gacice.. i da, preko noci je u peleni, dali je to problem? hvala svima!

    Danijela Kosec

  • Avatar Omerta

    Omerta

    Broj poruka: 1479

    Prijavi adminu

    Moja cura ima 3 godine i posto sam zadnjih par veceri odnono ujutro primjetila da joj pelena bude suha, odlucila sam probat ju pustit po noci bez pelene i uspjela je ne popisat se. Ujutro ju stavim na kahlicu i onda se dobro ispisa. Tokom dana je isto pitam i stavljam na tutu par puta. Inace je bila stalno u peleni do sad, nismo ju uspjeli odviknut preko ljeta, ali obavezno par puta tokom dana je pitam i stavim pogotovo ako primjetim da treba kakati. Uglavnom bi potrosili 2-3 pelene dnevno. Jedino mi je problem vrtic ili kad negdje idemo, jos ju nebi dala bez (iako bi to njima bilo idealno) jer tamo se bas zaigra i sigurno bi to obavila u gace, a bas i ne kaze uvijek kad treba. Tako da mislim da cemo za sad samo vikendom to prakticirati ili kad god je doma, a onda valjda do ljeta se rijesimo skroz.

    Be the change you wish to see in the world..


Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.