Kako ste odlučili početi raditi na bebi?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Kako ste odlučili početi raditi na bebi? 
    Tri odgovora na ovo pitanje koja nam ostavite u raspravi ispod članka od četvrtka 2. siječnja do srijede 8. siječnja 2014. u 11 sati nagradit ćemo našom knjigom tjedna ‘Što očekivati prije trudnoće’ autorica Heidi Murkoff i Sharon Mazel u izdanju V.B.Z.
    https://klokanica.24sata.hr/zelim-dijete/planiranje-trudnoce/koja-je-idealna-tezina-za-zacece-1064 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar sanjaradic

    sanjaradic

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Odlučili smo kada su svi uvjeti koje sam željela bili ispunjeni. Sigurni poslovi, stambeno i općenito financijsko pitanje kada je bilo riješeno. Nije da nismo mogli prije, ali ovako sam bila mirnija i mogla lakše o svemu početi razmišljati. :)

  • bruna2

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Kad smo planirali prvu bebu imala sam 55 kg. I tribalo nam je 6 mj. A sad evo vec godinu i pol pokusavmo i nista iz mjeseca u mjesec novo razocarenje.   Sad imam 57 kg i visoka sam 166 cm. Indeks tjelesne mase je 20.7.

  • Avatar carangi

    carangi

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Duži period smo razmišljali o planiranju obitelji, no uvijek je postajao neki strah od gubitka slobode, mogućnosti. No na kraju kad se izgubio taj strah, uputili smo se u to. Tako da sad već pokušavamo od listopada prošle godine, i trudimo se po cijeli mjesec. Došli smo do toga da izračunavamo termin ovulacije te termin plodnih dana, kako bismo ubrzali situaciju. Nadam se da ćemo uskoro uspjeti!

  • Jopi

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Najviše od svega želimo bebu i trudimo se da je dobijemo… Imamo sve u životu, samo nam nedostaje malo bićence:-) nadamo se da ćemo uskoro uspjeti.

  • snave7

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Iz velike ljubavi stvorila se i prevelika želja za malcem koji bi upotpunio prekrasan brak koji traje već 5 godina…

  • nuni14

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ljubav stanuje u našem domu oduvijek i  sa svim poteškoćama i izazovima koje nam život nosi ona je samo jača… Znam da je sada pravo vrijeme  da svoju ljubav  podijelimo s još jednim bićem koje će donijeti radost i osmijeh na lica koja se sve manje smiješe.

  • mtk1965

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Moja je kćerka rodila prije mjesec dana zdravu curicu i ja sam postao ponosni Djed.

  • Ana_P

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Začeće naše djevojčice je došlo spontano, nismo planirali ali smo bili spremni. Ponovno sam trudna 30 tjedana i odluka je pala kada smo se složili da želimo imati obiteljsku zajednicu, da naša djevojčica mora imati brata ili sestricu kako bi naučila što je sestrinska ljubav. Spremni smo im dati ljubavi i sigurnosti a posebno strpljenja u njihovom razvoju .Financijski plan je podržavao našu odluku.

  • marina289

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Imali smo sve-poslove, kucu, auto, bili smo u braku. A opet nismo imali nista. Beba je bila tocka na i! :) Upjelo nam je od prve. Danas nasa misica ima skoro 5 mjeseci i ne mozemo zamisliti ni trenutak bez nje.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.