crtići

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tamara

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Dragi tate i mame, u kojoj dobi su vaša djeca počela gledati crtiće i kakvi su to crtići bili? Da li im danas dopuštate da gledaju što hoće ili ipak vi odlučujete o izboru crtića?

  • Avatar mama2girls

    mama2girls

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Mi biramo crtiće koje će gledati naše kćeri kod kuće (volimo ih gledati svi zajedno), ali teško je utjecati na ono što djeca gledaju u vrtiću, a čak i kod baka i djedova!

  • Avatar PeggySue

    PeggySue

    Broj poruka: 55

    Prijavi adminu

    Moje su počeli gledati crtiće oko godine i pol, možda malo prije i to su bili Teletubbies i gusjenica Tina. I mi biramo crtiće koje će gledati i slažem se sa mama2girls, da je ponekad teško utjecati na crtiće koje djeca gledaju negdje drugdje. Svaki tjedan, jedan dan u tjednu, ovisno o obvezama, imamo movie night i tada svi skupa gledamo neki dugometražni crtić.Moram priznati da su nam crtići “spas” u zimskim danima kada ne možemo vani na igranje i kada nam ponestane ideja i volje za igru u kući.

    happy mum

  • katarinaV

    Broj poruka: 36

    Prijavi adminu

    Moj sin gleda gotovo sve crtiće i ništa mu ne branim i uopće ne vidim neke loše posljedice što se toga tiče, dapače vrlo je miran dječak i čak mi je palo na pamet da možda kroz crtiće izbaci svoju eventualnu agresivnost ili grubost.

  • Avatar Frančo

    Frančo

    Broj poruka: 99

    Prijavi adminu

    Moj sinčić zasad gleda samo ok bambino i baby tv.Tu su nenasilni i edukativni crtići.Ima samo godinu dana pa su mu ti crtići jako zanimljivi no kad poraste sigurna sam da ćemo gledati i crtiće drugačijeg sadržaja

  • Avatar medoKartonski

    medoKartonski

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Svi crtići prolaze osim ovih novokomponovanih ;) nasilnih crtića …

    Ljubav se zove imenom tvojim - IVA -

  • dottoressa82

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Bok! Moja curka ima 2g. i donedavno je gledala samo babytv. Sad gleda i cartoonito, obavezno ujutro prije vrtića pogleda Banane u piđami! Čine mi se ti crtići primjereni njezinoj dobi i vidim da ju ne smeta engleski jezik i to kaj ne razumije. Još i bolje, samo nek ga upija… Kad vidim one winx i slične crtiće, promijenim joj program i veim da se nekaj pokvarilo. Hehe, zasad ju još mogu tak varati! U vrtiću nekad pogledaju DVD ako koje dijete donese, mi smo nosile Peppu pig i Bumbu, a mislim da je sličan odabir i drugih roditelja i djece. Kaj će biti kad još malo naraste, nemam pojma, zasad ju uspijevam odvratiti od gluposti :)

  • Avatar dadls

    dadls

    Broj poruka: 40

    Prijavi adminu

    Dok je bila manja većinom je gledala Krteka i Pocoya,
    sad nam je Glavna Mia i ja-divan crtić.

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Moja veća curka dugo nije bila zainteresirana za nikakve crtiće, a kad je počela, to su bili Bob graditelj i Traktor tom :D onda se prebacila kratko na Pocoya, a sad su ipak joj draži dugometražni crtići, prvo je to bio Munjeviti Jurić, pa 101 dalmatiner, sad je to Turbo (oooo da, samo autići i traktori ju muče :D ) a od kraćih sad gleda Pepu prase i Medo i Maša (to je ruski, možda i nije primjeren za njenu dob jer je curica jako nestašna, al je i ona, a na kraju uvijek izvuče neku pouku)

  • Crvenkapica

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    prvo mama pogleda crtić … :) ako prođu maminu provjeru gleda ih sat vremena. isto vrijedi i za serije za djecu

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.