Jesam li trudna?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bebi

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    book mame :)
    znači,napravila sam test u petak i subotu,oba su bila pozitivna (clearblue)..i išla sam jučer kod ginekologa i rekao je da ništa ne vidi,i poslao me na bolnicu da vadim krv,to sam danas napravila,i kažu da nisam trudna..i opet sam otišla kod ginekologa,i dao mi je tablete da požurim menstruaciju ili ako sam slučajno trudna to će mi učvrstit trudnoću..više ni sama neznam što da mislim i na čemu sam :((

  • Avatar mama3x

    mama3x

    Broj poruka: 35

    Prijavi adminu

    draga bebi, prvo da te pitam da li si primila terapiju sadrži hormon HCG? ako jesi, onda nije prošlo dovoljno vremena između terapije i testiranja. to je jedini razlog zašto bi test lažno pokazao da si trudna.
    drugi razlog je tzv. kemijska trudnoća, odnosno dođe do začeća ali se plod ne razvije. to se desilo meni. test je pokazao pozitivno i ja sam već sutra bila kod ginekologa. on je vidio jako mali gestacijski mjehur, ali ne i žumance unutar njega, što bi upućivalo na to da sadrži plod… i zaista, ja sam nakon još 2 tjedna dobila…kažu da se to događa često, ali da majke pretežno niti ne znaju da je došlo do začeća…
    ja ti u svakom slučaju želim sve najbolje…

  • Avatar LuKi5

    LuKi5

    Broj poruka: 2550

    Prijavi adminu

    Ako si trudna možda ti je još premala trudnoća da bi se vidila. Da pričekaš još koji dan i ponovno pokušaš napraviti test?

    14.06.2014. L ♥

    [lilypie.com]

  • bebi

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    ne kužim kakva terapija,jel to što sam vadila krv za trudnoću ili?

  • bebi

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    ginekolog je rekao da ništa ne vidi na tom ultrazvuku.. nemam pojma šta da radim

  • bebi

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    evo ja ću vama sve u detalje napisat.. pa vi napište šta mislite ili znate..
    zadnja mjesečnica mi je bila od 13-16.9. a test sam napravila 26. i 27.9. i oba su pozitivna.. znači,svaki puta kada sam imala spolni odnos,nisam koristila zaštitu i nismo se pazili,jer želimo bebu.. i ginekolog me je pitao kad sam zadnju mjesečnicu imala..ja mu kažem 13-16.9. on mi kaže da je to valjda nemoguče da budem trudna da sam onda curila u 8 mj.zadnji puta,al nisam luda sve si zapisujem na mobitel.. i danas mi je dao tablete da pijem (duphaston) to kao ubrzava menstruaciju,a ako sam slučajno trudna da mi učvršćuje trudnoću. i sad ti razumi ginekologa !

  • bebi

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    i sad neznam dali da pijem te tablete ili ne,ali ne možeš ginekologu dokazat da sam curila u 9 mjesecu a ne da mi je zadnja bila u 8..

  • bebi

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    nemam pojma šta da radim.luda sam¨!

  • Avatar Pepita2109

    Pepita2109

    Broj poruka: 2751

    Prijavi adminu

    Pij te tablete kako ti je ginekolog rekao znam masu cura koje su ih pile zato da im održi trudnoću,a ja sam ih pila sa 18 god jer dva mjeseca nisam imala i u tom razdoblju kad sam ih pila sam izbjegavala spolne odnose zato jer potiču plodnost,a tada mi nije bilo za potrebu. Tako da kako god bilo neće ti odmoći

    <3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

  • bebi

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    jesi imala kakve nuspojave od tableta? mučnine ili nešto drugo?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.