Koliko dugo vam je trebalo da zatrudnite?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Bok svima, dragi i ja smo počeli raditi na bebi, pratimo moje plodne dane i ovulaciju, pa me zanima koliko dugo je vama trebalo da ostanete trudne??
    Prijateljice mi imaju različita iskustva, nekima se potrefilo praktički iz prve, a neke su pola godine, godinu bez uspjeha :/ 
    I imate kakvih savjeta, doba dana, mjesto, položaj 

  • branka

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Bok! Mi smo planirali dijete pa sam ja isto provjerila plodne dane i drugi put kad su mi bili plodni dani otkad smo počeli raditi na tome sam ostala trudna. Čini mi se da je to tempiranje na plodne dane ključno, naravno ako je sve ok s plodnošću

  • Sneki

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    jutro cure, mi se od prvog dana nismo čuvali, uglavnom je bilo sve ok ali mi smo svog Anđela čekali 14 godina…bio je to jako težak period ali na kraju se isplatilo čekati :) SRETNO curke.

  • Avatar zana

    zana

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    bok svima ja i dragi isto radimo na tome vec 2 mj ali bez uspijeha . pratimo plodne dane ali nazalost jos nista .ako imate neke savjete molim vas da podijelite samnom . unaprijed hvala

  • Avatar Tamara1973

    Tamara1973

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Mi smo napravili našu bebicu iz drugog pokušaja :). Prvi ciklus nije uspjelo ali odmah idući daaaaa :))). Kupila sam u apoteci Clearblue digitalni test za ovulaciju. On radi na način da se pokaže smile na displayu pred ovulaciju.Idućih 48 sati treba marljivo raditi bebu. Ja sam odmah zatrudnila. Evo pomogao mi je taj test jer smo na taj način super tempirali pravi trenutak :)))

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Kada su vam plodni dani možete izračunati i na Klokanici: 
    https://klokanica.24sata.hr/alati/plodni-dani [klokanica.24sata.hr]

  • Jele121

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima! Mi smo svoju bebicu dobili nakon 2 godine pokusavanja! Sve je bilo u redu s oboje ali stres i nervoza su nas stalno kočili. Nismo koristili nikakve testove za ovulaciju nego smo se jednostavno konacno opustili i prestali razmisljati o trudnoci. Sad imamo prekrasnu curicu staru 3 mjeseca i uživamo! :)))

  • iva33

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Dok smo radili na bebi trebalo nam je više od godinu dana.Također sam pikirala plodne dane i nikako pa nikako. Onda sam i probala s onom forom da dignem noge na zid :-) Par puta sam tako napravila i ubrzo ostala trudna :-) E sad…da li to ima veze  stim ili se tad baš poklopilo,ne znam…Ali vrijedi pokušati,ne možeš ništa izgubiti :-) Sretno!!!

  • Avatar mySun

    mySun

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Naša prva planirana trudnoca i uspjeli od prve!  
    Poceli samo par dana prije plodnih, za vrijeme i par dana nakon plodnih i to jos ma medenom mjesecu! 

  • malamimi19

    Broj poruka: 33

    Prijavi adminu

    Za vrijeme najplodnijeg dana, označenog brojem 3 (od 1 do 3 skala), a računala si plodne i neplodne dane na PLIVA zdravlje. i zbilja su točni i pouzdani.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.