Roditelji 09. rujna 2021.

Jennifer Lawrence je trudna, sa samozatajnim suprugom čeka prvo dijete!

Foto: Instagram ;Jennifer Lawrence je trudna!
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jennifer Lawrence je trudna!

Oskarovka Jennifer Lawrence (31) i njezin suprug očekuju svoje prvo dijete, a vijest je za Page Six potvrdila Lawrenceina glasnogovornica. Glumici najpoznatijoj po ulozi u filmskom serijalu Igre gladi i njezinom suprugu Cookeju Maroneyju (37) ovo će biti prvo dijete. 

Lawrence i njezin odabranik Cooke Maroney svoju su vezu javno obznanili 2018., a njegovo je ime u showbiz svijetu dotad bilo potpuna nepoznanica. Cooke vodi poznatu galeriju Gladstone 64 koja se nalazi na Upper East Side četvrti u New Yorku, a na društvenim događajima se rijetko pojavljuje.

Lawrence je 2015. i 2016. bila najplaćenija glumica na svijetu, dok je 2018. završila četvrta na toj listi. Prije Maroneya, bila je u vezi s redateljem Darrenom Aronofskyjim, glazbenikom Chrisom Martinom i glumcem Nicholasom Houltom.

Možda te zanima... 'Bojim se otkriti da nemam pojma što radim': Glumica savršeno sažela prvu godinu majčinstva Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.