Roditelji Sretna mama 17. veljače 2022.

Mirjanu Hrgu zgrozila scena u kafiću: Djeca vrište, svi trpimo, gospođa puši... Strah je ikoga reći: 'Ženo, budi majka!'

Foto: Slaven Branislav Babic / Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mirjana Hrga na svojem je Facebook profilu kritizirala roditelje koji ne mare za svoju djecu. Opisala je neugodnu situaciju koju je nedavno doživjela u jednom kafiću...

Bivša novinarka i savjetnica bivše predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Mirjana Hrga na svom je Facebooku objavila poduži status u kojem je prozvala roditelje i 'današnji' odgoj djece. Hrga je na Facebooku prepričala kako su joj sinoć zasmetala djeca u kafiću u koji je izašla na piće te je objasnila što se točno dogodilo. 

"19.30. Ja sam kao dijete u to doba dobivala zadnji poljubac od mame i tate i dekicu do vrata. Večeras. 19.30. Kvartovski lokal, zapušen, pun ljudi u ugodnim razgovorima. Kraj stupa sjedi mlada, moderna žena. Nasuprot nje muškarac lijeno namače filter vrećicu za čaj.

Dvoje male djece, posve sluđeni pretvaraju lokal u dječje igralište, uz užasnu viku i ciku. Zaglušujuću. Nisu ona kriva. Ona ni da trepne. Puši. Bez imalo obzira i osjećaja za pristojnost prema ljudima oko nje.

Može joj se. Svi iznervirani njenom neotesanom djecom trpe. U ovo vrijeme 'političke korektnosti' strah je ikoga reći: 'Ženo, budi majka'", napisala je Hrga na Facebooku.

Objava je u kratkom vremenu prikupila više od 400 lajkova i desetak komentara podrške. Jedan se muškarac složio s Hrgom i napisao: "Takve nit' imaju srama, nit' osjećaja za okolinu. Za takve je riječ "majka" epitet! Za takve je sebičnost jedina "vrlina"!",  a drugi je kratko napisao: "Nepodnošljiva lakoća roditeljstva."

Možda te zanima... Je li djeci mjesto u restoranima? Vlasnik restorana ostavio poruku: 'Ostavite neodgojenu djecu kod kuće!' Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.