Trudnoća 12. travnja 2022.

Nakon tuge napokon sreća: Britney čeka bebu!

Foto: Shutterstock ;Britney Spears je trudna u 40-oj: Trbuh raste, nadam se da nisu blizanci
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako je itko zaslužio biti sretan nakon toliko godina maltretiranja i tuge, onda si to zasigurno ti. Uživaj u trudnoći, pišu joj pratitelji

"Napravila sam test za trudnoću...i...čekamo bebu", napisala je Britney Spears (40) na Instagramu i tako obznanila trudnoću. Pop zvijezda očekuje prvo dijete sa zaručnikom Samom Asgharijem. 

Kako je ispričala, neće baš izlaziti jer želi izbjegavati fotoreportere koji bi je mogli uslikati. Prisjetila se prošlih trudnoća i neugodnih situacija. "Teško je jer sam imala perinatalnu depresiju kad sam bila trudna (op.a. skupni termin za prenatalnu depresiju, prije rođenja djeteta i postporođajnu depresiju, nakon rođenja djeteta). Moram reći da je to bilo apsolutni užas - pojasnila je pa dodala: "Žene o tome tada nisu razmišljale. Neki su smatrali opasnim da se žene na to žale, a trudne su. Ali sada žene o tome pričaju. Hvala Isusu da tu bol ne moramo čuvati kao tajnu."

U komentarima su pratitelji zaželjeli sve najbolje trudnici. "Baby one more time!", "OMG čestitam!!!", "Čekaj, što???", "Ako je ovo istina, čestitke", samo su neki od oduševljenih komentara obožavatelja koji su.

Podsjetimo, 40- godišnja Britney ima dvoje djece, 16-godišnjeg sina Sean Prestona i 15-godišnjeg Jayden Jamesa koje je dobila u braku s plesačem Kevinom Federlineom. Britney je uvijek govorila kako želi još djece, međutim za vrijeme 13-godišnjeg skrbništva bilo joj je zabranjeno imati djecu, a pjevačica je u iskazu na sudu odala kako su joj prisilno umetnuli spiralu i time spriječili svaku mogućnost trudnoće.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.