Trudnoća Porođaj 27. rujna 2023.

Emotivne fotke s poroda: Prvi pogled između roditelja i bebe

Foto: Facebook/The First Hello
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Australski fotografi River Bennett i Bel Pangburn udružili su se u projektu 'The First Hello' kako bi dokumentirali jedan od najljepših događaja u životu svakog roditelja: prvi susret s bebom. Prvi pogled, prvi dodir, prvi plač. Pogledaj galeriju predivnih fotografija

Život roditelja prepun je prvih početaka, ali koji bi trenutak mogao biti toliko uzbudljiv kao trenutak kada po prvi puta ugledaš svog mališana? Dijete koje si čekala devet mjeseci da bi ga vidjela - ili u nekim slučajevima, puno duže; lice koje si cijelo vrijeme zamišljala postat će ti poznato kao vlastito.

Australski fotografi River Bennett i Bel Pangburn udružili su se u projektu 'The First Hello' kako bi dokumentirali jedan od najljepših događaja u životu svakog roditelja: prvi susret s bebom. Prvi pogled, prvi dodir, prvi plač. Pogledaj galeriju predivnih fotografija punih emocija.

Možda te zanima... Bebe između dva svijeta: Nevjerojatne fotografije poroda Trudnoća

 

Možda te zanima... Prve riječi koje su mame rekle bebi nakon poroda Trudnoća

 

Možda te zanima... Kako godišnje doba utječe na porođajnu težinu bebe? Trudnoća
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The First Hello Project (@thefirsthello) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.