Trudnoća Porođaj 23. rujna 2019.

Video koji će te raznježiti: Muž ohrabruje ženu dok rađa

Foto: Facebook/Kendall Caver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ovaj emotivni viralni video nas je rasplakao zbog predanosti ovog oca koji je pružao podršku svojoj ženi dok je rađala. Je li ovo najbolja podrška na porodu ikad?

Ranije ovog mjeseca Kendall Caver je svojoj ženi odlučio pokušati olakšati porođaj motivacijskim porukama o njihovoj vezi. 

Jasmine Caver dva dana je ležala i čekala rođenje djeteta u bolničkom krevetu kada se njen suprug Kendall pojavio s knjigom punom poruka. U sada viralnom videu koji ima preko milijun pregleda Kendall drži nekoliko papira na kojima su ispisane poruke dok njegova supruga Jasmine gleda iz bolničkog kreveta. I dok se njegova supruga priprema za porod njihovog djeteta, suprug prelistava priču o svom životu s Jasmine i daje joj riječi ohrabrenja.

Možda te zanima... Porođaj na kojem se pjevalo pogledalo je 10 milijuna ljudi Trudnoća

U svom originalnom postu na svojoj Facebook stranici Caver je objavio video s najslađom izjavom. Napisao je: "Poticanje moje supruge kroz dva dana rađanja :) Sinoć je moja supruga ratnica rodila prekrasnu djevojčicu!"

Njegove kartice pričaju priču o paru na 10-godišnjem putovanju, koji su najbolji prijatelji koji se duboko vole i podržavaju jedan drugog kroz prethodni gubitak trudnoće.

"Učinio bih to iznova da znam neopisivu sreću kakvu danas znam", napisao je Carver na jednoj od kartica.

"Ti si mi najbolji prijatelj ... srodna duša ... i u samo nekoliko trudova ... bit ćeš najnevjerojatnija majka koju bi naša kći ikad mogla zatražiti."

Ovaj par je već prošao kroz jedan pobačaj. Kendall je zato poručio Jasmine da bi sve napravio iznova da osjeti neizmjernu sreću kao danas.

Prisjetio se i dana njihovog vjenčanja kada su dobili savjet: “Bit ćete testirani, ali ne postoji test koji ne možete proći zajedno”.

Cijelo vrijeme je podsjećao suprugu da ne zaboravi disati.

Diši… Kao kad smo vježbali”, napisao je.

I Jasmine je rodila djevojčicu Sofiu i ova lijepa obiteljska ljubavna priča se nastavlja.

Možda te zanima... Snimila zabavan selfie dok se njena sestra bori s trudovima Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.