Trudnoća Trudnica 15. ožujka 2023.

Glumica Lindsay Lohan preslatkom je objavom otkrila da je trudna!

Foto: Instagram@lindsaylohan
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sretnu vijest buduća mama podijelila je na Instagramu

Glumica Lindsay Lohan je trudna, a tu vijest je potvrdila na društvenim mrežama. Buduća mama, naime, podijelila je na Instagramu tu vijest, gdje je uz sliku dječjeg bodija napisala da "beba stiže uskoro".

U objavi je napisala: "Blagoslovljeni smo i uzbuđeni” i za one koji možda nisu shvatili dodala emojie bebe, bočice, srca i sklopljenih ruku.

"Jako smo uzbuđeni zbog dolaska našeg novog člana obitelji i veselimo se ovom sljedećem poglavlju naših života", rekla je 36-godišnja Lindsay za TMZ. 

Nije otkrila u kojem je mjesecu trudnoće niti je dala naslutiti spol bebe.

Inače, Lindsay i suprug Bader Shammas (36) vjenčali su se prošle godine, a njihove zaruke ona je objavila 2021. na Instagramu.

Posljednji put snimljena je 9. veljače na reviji Christiana Siriana u New Yorku. U to je vrijeme glumica nosila široku odjeću, a da već neko vrijeme skriva trudnoću, u prilog ide i njezinih posljednjih nekoliko objava na Instagramu, na kojima se fotografirala iznad grudi.

Možda te zanima... Primalja otkriva: Ovo je 7 važnih stvari koje se događaju prije, tijekom i nakon poroda Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.