Trudnoća Trudnica 26. lipnja 2023.

Novopečena mama željela je dirljive fotografije s poroda. Njezin suprug 'napravio je najbolje što je mogao'

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

"Fotografije kakve sam željela da moj suprug napravi tijekom porođaja i što sam dobila", napisala je u naslovu viralnog videa koji je skupio više od 2 milijuna pregleda.

Porod je bolno, ali dragocjeno i nezaboravno iskustvo. Jedna novopečena mama željela je prekrasnim, dirljivim fotografijama stvoriti uspomenu na taj poseban dan te je zamolila svog supruga da je fotografira dok rađa njihovo dijete.

Ali u urnebesnom razvoju događaja, dogodila se situacija "očekivanja nasuprot stvarnosti". Taylor Silva je u bolnicu otišla s velikim očekivanjima, a kako je to izgledalo u stvarnosti pokazala je na TikToku. 

Možda te zanima... 12 nevjerojatnih fotografija žena u trudovima pokazuje svu ljepotu poroda Trudnoća

"Fotografije kakve sam željela da moj suprug napravi tijekom porođaja i što sam dobila", napisala je u naslovu viralnog videa koji je skupio više od 2 milijuna pregleda. 

Prva polovica video isječka su slike trudnica i žena koje su rodile te se smješkaju za vrijeme trudova ili u rukama drže svoje bebice i izgledaju opušteno i osvježeno. Sljedeće fotografije prikazuju Silvu u mukama trudova, s mokrom krpom na čelu i kako drži svoju kćer Kennedy. Silva sjedi u invalidskim kolicima i pije zadnji gutljaj kave.... Ove su slike realistične i ništa manje lijepe, ali Silva nije misli tako.

@taylorrenaysilva Its the wet rag on my forehead for me lol 🤦🏼‍♀️🤣👶🏼💕🤰🏼🏥 #sahm #momsoftiktok #momtok #birthpictures #laboranddelivery #momhumor #fyp #trending #babygirl ♬ september on crack ft. a recorder (Earth, Wind & Fire - September) - frickin weeb

"Nisam ponijela šminku u bolnicu, ali nisam očekivala da ću izgledati tako loše. Voljela bih da sam bar počešljala kosu", rekla je majka za Today te dodala: "Nisam pokušavala biti glam djevojka, ali sam htjela izgledati pristojno. Imala sam porođaj koji je trajao 43 sata. Bio je to najgori i najbolji dan u mom životu."

Možda te zanima... Proglašene najbolje svjetske fotografije porođaja za 2023. Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.