Vrtić Igre za djecu 29. siječnja 2024.

Ime, slika ili tekst po želji na tepisima koji će oduševiti mališane i ukrasiti dječju sobu

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sigurno bi htjela da prostor gdje tvoja mala čuda odrastaju bude jednako poseban kao i oni sami!

Svaki kutak dječje sobe postaje poseban s dodirima mekoće i šarenila tepiha. Zamislite malene korake koji lutaju prostorom ukrašenim imenima i motivima koji su baš stvoreni za tvoje mališane. Upravo će to omogućiti personalizirani tepisi koje ručno radi Marina Duspara. Takvim načinom izrade tepisi su obogaćeni finim detaljima i teksturama koji se teško postižu masovnom proizvodnjom, a biranjem boja, motiva, pa čak i dodavanjem imena djeteta, dječja soba postaje jedinstvena i posebna.

"Cilj je bio spojiti estetiku i emocionalnu vrijednost u proizvodu, kako za vlastite potrebe, tako i u vidu simpatičnog, ali kvalitetnog i dugotrajnog poklona", ispričala nam je Marina.

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

Majke djeci, bake unucima, tete nećacima, prijateljice prijateljicama… Svaki tepih nosi neku svoju toplu priču, a sve završavaju jednako – osmjehom djeteta i komadom namještaja koji čuva uspomene.

"Svakom detalju pristupa se s velikom pažnjom, od savjetovanja s kupcima i izrade dizajna, do ručno utkanih niti i postavljanja protuklizne podloge. Aktivnim slušanjem povratnih informacija radi se na konstantnom poboljšanju kvalitete, pa tako osim što su estetski privlačni, tepisi pružaju i sigurnost kvalitetnim materijalima koji osiguravaju da ostaju na mjestu", ispričala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tapis (@tapis.hr)

Tapis donosi revoluciju u svijet tepiha pružanjem mogućnosti potpune personalizacije – kupci mogu stvoriti svoj tepih odabirom veličine, boja, uzoraka  čak dodavanjem vlastitog dizajna. Izrađeni od visokokvalitetne pređe, vrhunskom izradom i ručnim tkanjem, osiguravaju ne samo lijep izgled i dugotrajnost, nego svaki tepih postaje priča i odraz osobnog stila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tapis (@tapis.hr)

“Dvije godine istraživanja, učenja i prilagodbe bile su mi potrebne prije nego sam bila spremna plasirati proizvod na tržište, no svakodnevnim radom na poboljšanju kvalitete došla sam do toga da bez obzira voli li dijete bajke, svemirske avanture ili životinje, široka paleta dizajna i boja zadovoljit će svačiji ukus”, otkrila je Marina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tapis (@tapis.hr)

Ovi tepisi su poput čarobnog dodira koji svaki korak tvojeg malenog istraživača čini još uzbudljivijim. 

Tepihe Tapis možeš istražiti i doživjeti magiju koju donose na web stranici, kao i na Facebook i Instagram profilu. 

Možda te zanima... Ne možeš niti zamisliti kako izgledaju dječje sobe u domu Chrissy Teigen i Johna Legenda Vrtić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dejan94

    Marina je pre svega jedna predivna osoba i ovi radovi su izuzetni. Nastavi tako,sve najbolje

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.