Vrtić Igre za djecu 26. siječnja 2024.

Klinci će biti presretni: Obožavana serija se više ne snima, ali zato stiže film "Bob graditelj"

Foto: YouTube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Poznata tvornica igračaka Mattel priprema film na temelju britanske animirane serije „Bob Graditelj".

Glumac Anthony Ramos dat će glas Robertu „Bobu” koji putuje u Portoriko na veliki građevinski posao. Tamo se susreće s nizom izazova te uči o stvarnom značaju graditeljstva dok upoznaje karipsko-latinsku kulturu. 

Mattel je za scenarista odabrao kolumbijsko-američkog pisca Felipea Vargasa, u suradnji s Alexom Bulkleyem i Coreyem Campodonicom iz studija za animaciju ShadowMachine. 

„Bob graditelj” posljednji je u nizu filmova i televizijskih projekata koje je Mattel najavio nakon uspjeha Warner Brosove „Barbie” koja je u kinima zaradila više od 1,4 milijardi dolara. 

U pripremi su i Netflixova animirana serija „Gospodari svemira: Revolucija”, temeljena na Mattelovoj franšizi „He-Mana”, te film „Polly Pocket” temeljen na lutkicama koje je Mattel stvorio osamdesetih. 

Tvrtka razvija projekte i na temelju drugih igračaka, uključujući American Girl, Hot Wheels, Magic Ball, Barney i druge. 

Film „Bob graditelj” temelji se na britanskoj animiranoj seriji za djecu koja je igrala 12 sezona. 

Možda te zanima... 10 najiritantnijih crtića koje naša djeca gledaju! Njima su super, ali nama se diže kosa na glavi Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.