Vrtić Igre za djecu 24. travnja 2023.

Sam i Julija – Hit slikovnica napokon stigla i u Hrvatsku!

Foto: Fraktura
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Otkrijte tko su Sam i Julija, najbolji prijatelji čije su avanture osvojile svijet!

Najslađi mišići napokon su stigli u Hrvatsku! Otkrijte tko su Sam i Julija, čije su avanture osvojile svijet! Hit-slikovnica Sam i Julija iz serije Kuća mišić prava je atrakcija u svijetu slikovnica, oaza nježnosti i nadahnuća za svako dijete, ali i najljepši poklon za odrasle, knjiga fotografija koju ćete ponosno istaknuti na svom stoliću.

Njezini su junaci plišane igračke, a njihove su pustolovine fotografirane u prekrasnoj kućici za lutke, ručno izrađenoj posebno za ovu slikovnicu. Tu je čitav novi svijet stvoren kako bi ga svako znatiželjno dijete, ali i odrasla osoba, mogli upoznati, istražiti i – zavoljeti!

 | Author: Fraktura Foto: Fraktura

Sam i Julija žive u Kući mišić. To je svijet za sebe. Julija živi sama s mamom u sobičku na šestom katu, u stražnjem dijelu kuće. Julija je jako znatiželjna i prilično uporna. Ne voli se dosađivati i čim ne zna što bi sa sobom, izlazi van. Odlazi u potragu za pustolovinom sa svojim prijateljem Samom. Sam živi u prednjem dijelu Kuće mišić. Živi ondje s tatom, mamom, mlađom braćom i sestrama. Ima dva djeda i dvije bake te mnogo stričeva i teta. Strašno je stidljiv i poslušan. Kada se druži s Julijom, može raditi stvari koje se sam nikada ne bi usudio napraviti. Sam i Julija zapravo se prilično razlikuju, ali oni su najbolji prijatelji i dijele sve.

Slikovnica Sam i Julija, prva iz serije Kuća mišić u izdanju Bodonija, tek je početak brojnih avantura. Svijet najslađih mišića potražite u svim boljim knjižarama od 20. travnja, a možete je naručiti u knjižarama Fraktura.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.