Vrtić Igre za djecu 29. prosinca 2023.

Za najmlađe: Spektakularan i posve drugačiji doček Nove godine na Ledenom parku

Foto: Slaven Branislav Babic / Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ekipa Ledenog parka priredila je bogat program dočeka za velike i male posjetitelje.

Za Staru godinu očekuje vas najluđi tulum za djecu uz Ivanku Mazurkijević, Mrleta i Kišne razdragance, facepainting s vilenjacima te odbrojavanje u podne. Družit ćemo se uz odličan glazbeni program, bogatu ponudu hrane i pića, a sve u veselom iščekivanju 2024. godine u koju, na ovoj lokaciji, doslovce možete uklizati.

Dok se lagano opraštamo od 2023. godine, prateći ritam blagdanske euforije, s uzbuđenjem donosimo ekskluzivni program za doček Nove godine na Ledenom parku. Kao jedna od najposebnijih lokacija na zagrebačkom Adventu, Ledeni park već je osvojio srca posjetitelja svih uzrasta.

Možda te zanima... 6 super ideja za proslavu Nove godine s djecom u podne Vrtić

Ovo čarobno mjesto, koje se već etabliralo kao glavno okupljalište obitelji, mladih i najmlađih posjetitelja, postalo je ne samo simbol zajedništva, već i vrhunskog veselja tijekom cijele blagdanske sezone.

Organizatori su posebnu pažnju posvetili djeci i mladima. U proteklim danima bile su organizirane dvije radionice izrade jaslica u suradnji s Muzejom grada Zagreba, a na Štefanje su srca generacije Z, svojim koncertom, osvojile mlade glazbene nade u usponu - Špiro i Tej.

A za Staru godinu ne očekuje vas ništa manje inovativan, drugačiji i radostan program za sve generacije.

Najluđi doček Nove godine uz Ivanku, Mrleta i Kišne razdragance

Na Staru godinu, 31. prosinca, u prijepodnevnim satima te točno u podne, najmlađe posjetitelje očekuje pravi novogodišnji tulum s Ivankom, Mrletom i Kišnim razdragancima. Kišni razdraganci predstavljaju nastavak uspješne slikovnice i CD izdanja s deset pjesama iz 2019. godine, objavljenih pod okriljem Dallas Recordsa. Glazbu ovog kreativnog autorskog dvojca, Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrleta, prati zanimljiva slikovnica koja je nastala iz pera Lane Letović Perčin. Ova vesela družina Kišnih razdraganaca brzo je osvojila srca mališana diljem Hrvatske.

Nastup se odvija unutar scenografske priče inspirirane likovima iz slikovnice, a djelo su dizajnerice Sunčane Jozić. Mališane očekuje interaktivni doček u podne, tulum kroz ples, igrice i razgovor, a program počinje u 11:30 sati. U podne će biti tradicionalno odbrojavanje, a nakon toga fotografiranje s Ivanom Mazurkijević i Mrletom. Moći ćete i kupiti novu Mrletovu slikovnicu, te stvarno imati ludi doček u podne.

“Kišni Razdraganci su Mrletova davna pjesma iz Termita, no kako je Rijeka u Hrvatskoj, a i šire, poznata po kiši, napravili smo vesele Kišne Razdragance koji pjesmom i interakcijom s djecom rade pravi tulum. To je prvenstveno bila slikovnica s CD-a, no nakon što smo osvojili Porina, ušli smo na sve liste knjižnice i dućane pa smo presretni da od 2019. sviramo koncerte naše muzike. Nedavno su izašli Kišni Razdraganci 2 koje možete poslušati na digitalnim platformama.” - ističe Ivanka Mazurkijević.

Osim vesele ekipe razdraganaca, najmlađi posjetitelji imat će priliku uživati i u facepaintingu uz božićne vilenjake, dodatno upotpunjujući čaroliju Ledenog parka.

Poljubac ispod imele i romantičan doček pod vedrim nebom

Kako bi blagdanska idila bila potpuna, organizatori su posvetili jednaku pažnju i odraslim posjetiteljima, kreirajući program koji će upotpuniti radost blagdana za sve generacije.

Osim bogate ugostiteljske ponude tu je i posebna ponuda toplih pića, koktela i nezaobilaznog pjenušca, glazbeni program u ritmu najljepših domaćih i stranih blagdanskih hitova koji će vas sigurno rasplesati te nekoliko fotopointova od kojih izdvajamo poljubac ispod imele - idealan za zaljubljene parove.

Novogodišnji program trajat će od 11 do 01 h iza ponoći, no klizalište će, izvanredno te noći, biti otvoreno sve do 02 h kako biste mogli doslovce uklizati u novu godinu.

Ne zaboravite, kakva vam je Nova, takva će biti i cijela godina! Vidimo se na Ledenom!

Možda te zanima... Ovo su stvari na koje morate paziti dok slavite s djecom! Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.