Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 23. svibnja 2022.

Dijete ima ispade bijesa u trgovini? Ovo je trik kojim ćeš spriječiti neugodnosti

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Što napraviti kada dijete ima tantrume na javnom mjestu i kako ga umiriti dok vas s negodovanjem gledaju ljudi u trgovini? Pitanje je to na koje mnoge mame traže odgovor, a jedan viralni video s TikTok-a nudi jednostavno rješenje...

Možeš li zamisliti situaciju u kojoj s djetetom možeš mirno proći pored igračaka u trgovini bez ispada bijesa i plaća? Pa, jedna se mama dosjetila genijalnog trika koja joj pomaže da shopping prođe u najboljem mogućem redu! Svoj je trik odlučila podijeliti s 18,8 tisuća TikTok pratitelja, a sigurnI smo kako će i tebi pomoći prilikom kupovine s djecom.

Za početak, Nicole DiMarco kaže da je najbolje uvažiti ono što dijete želi i to s puno entuzijazma; "Potvrdite njihov interes za igračku i recite nešto poput, vau, to je tako dobra igračka!" Potom, izvadi mobitel, fotografiraj ga s igračkom i pokaži mu sliku;  „Zatim spremite fotografije u album i podijelite ih s obitelji kao ideje za poklone! Također možete napraviti njihov popis želja za rođendan ili neku drugu proslavu." 

Možda te zanima... 44 potpuno racionalna razloga zašto trogodišnjaci plaču Vrtić

Nicole, nakon što ih fotografira, djeci kaže još jednu odličnu rečenicu: "Poslije fotkanja, kažem im da šaljem poruku Djedu Mrazu da izabranu igračku stavi na njihov božićni popis želja."

@nicdimarco

Because the hashtag #problemsolved is trending! 😉 #parentinghacks #momhacks #momsoftiktok #parentingtips #parenting101 #parentsoftiktok

♬ original sound - Nicole DiMarco PA-C

Videozapis prikupio je više od 90 tisuća pregleda, a mnogi su mame bile oduševljenje savjetima. Jedna je žena napisala:  "Ajme, ovo je zapravo sjajna ideja !!!", a druga je dodala da je i sama to radila kada su njezina djeca bila mala.

 

Constance Hall Možda te zanima... Mama objasnila zašto 'samo sjedi' kad dijete ima ispad bijesa Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.