Beba Dohrana 02. srpnja 2018.

Muči vas dohrana? Uživo na Facebooku saznajte savjete nutricionista

beba, dohrana, kašice
Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nutricionistica Mirna Trumbetaš odgovorit će na sva pitanja koja imate u vezi uvođenja dohrane kod bebe 3.7. u 10:30 sati u emisiji uživo na Facebooku Klokanice

Kada započeti s dohranom? Zašto neki preporučuju prvu krutu hranu već od 4. mjeseca, a neki isključivo dojenje do šest mjeseci? Kakve posljedice može imati prerano, a kakve prekasno uvođenje dohrane? S kojom namirnicom krenuti i kako dalje uvoditi namirnice? Koliko beba treba jesti? Što bi bebe trebale piti? Koju hranu izbjegavati tijekom prve godine? Što ako beba odbija hranu?

Odgovore na sva ova i još mnoga druga pitanja te najvažnija pravila dohrane saznat ćete uživo u našoj emisiji na Facebooku Klokanice, u utorak, 3. srpnja u 10:30 sati, dipl. ing. nutricionizma Mirne Trumbetaš.

Pratite Live prijenos na Facebooku Klokanice i postavite pitanje ili komentar za našu gošću nutricionisticu Mirnu Trumbetaš u komentarima ispod članka ili na e-mail klokanica@klokanica.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.