Beba Dojenje 25. siječnja 2024.

Duhovitim videom pokazala kako se grudi mijenjaju tijekom trudnoće i dojenja

Foto: TikTok/thehutchinsons
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Video prikazuje na koji način se žensko tijelo mijenja tijekom trudnoće i dojenja

Žensko tijelo prolazi kroz velike promjene tijekom i poslije trudnoće i nije tajna da je trudnoća jedan od najvećih izazova za žensko tijelo. Ne pripremate se samo vi za dolazak djeteta, priprema se i tijelo. Šire se bokovi, raste trbuščić, a grudi postaju sve veće i teže. Štoviše, tijekom trudnoće grudi se mogu povećati i do 3 broja!

Možda te zanima... Utječe li veličina grudi na mogućnost dojenja? Beba

Tkiva dojke su konstantno izložena različitim razinama hormona estrogena i progesterona. To su hormoni koji se mijenjaju tijekom menstruacije, trudnoće, dojenja, kao i menopauze. Tijekom cijelog života, a posebno tijekom trudnoće i dojenja, veličina i oblik grudi se može značajno promijeniti. 

Ako ste trudni, dojite ili ste već završili s tim periodom ovaj video će vam sigurno biti zanimljiv i poistovjeti ćete s ovom mamom. Kako se grudi mijenjanju tijekom trudnoće i dojenja i kako izgledaju nakon dojenja? Na humorističan način upravo to je prikazala mama troje djece Tamira Hutchinson na svom TikTok kanalu. Video je pogledan više od 140 tisuća puta i ima preko tisuću komentara - pogledajte zbog čega. 

@thehutchinsons Story of my boobs 😩 #mumlife #breastfeedingmums #mumsoftiktok ♬ Bounce (Radio Edit) - Calvin Harris

Svi mi koji se bavimo neujednačenim grudima i pomirile smo se s asimetričnim postporođajnim tijelima, zahvalni smo na još jednom postu koji baca malo svjetla na to kako mame stvarno izgledaju!

Možda te zanima... Mama pokazala neugodnu posljedicu dojenja: "Hoće li se vratiti na staro?" Trudnoća


 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.