Beba Dojenje 24. srpnja 2018.

Jessica Alba objasnila zašto je prestala dojiti treću bebu

Foto: Instagram/jessicaalba
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Emocionalno sam otprilike znala što mogu očekivati. Ali, svaki put, sa svim hormonima, sve je toliko preplavljeno osjećajima. Ne postaje ništa lakše', otkrila je glumica i mama troje djece, Jessica Alba

Određene stvari u majčinstvu postaju manje zahtjevne i komplicirane sa svakim djetetom - poput mijenjanja pelena ili pravilnog nošenja beba - ali dojenje nije jedno od tih stvari. Dojenje je drugačije za svaku ženu, a može čak biti drugačije za istu ženu u različitim fazama njezinog života

Možda te zanima... Savjetnica za dojenje: Problemi o kojima se rijetko govori Beba

Upravo toga svjesna je i glumica i mama troje djece, Jessica Alba. Ona je za portal Motherly otkrila zašto više ne doji svog šestomjesečnog sina Hayesa te iskreno progovorila koliko se iskustvo dojenja razlikovalo s njezinim starijim kćerima, 10-godišnjom Honor i šestogodišnjom Haven

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

'Osjećala sam se kao da dojim 24 sata na dan'

"Emocionalno sam otprilike znala što mogu očekivati. Ali, svaki put, sa svim hormonima, sve je toliko preplavljeno osjećajima. Ne postaje ništa lakše", govori 37-godišnja glumica. 

dojenje Možda te zanima... Sve što trebaš znati o dojenju na zahtjev Beba

Slavna glumica i njezin suprug po treći put postali su roditelji krajem 2017. godine, kada su 31. prosinca poželjeli dobrodošlicu malenom dječaku Hayesu. U sljedećim mjesecima, Jessica je na svom Instagramu objavila nekoliko slatkih fotografija na kojima doji, a njezinim pratiteljima na društvenim mrežama vjerojatno se činilo kao da uvijek doji. Glumica je sada otkrila da se tako i sama osjećala. "Osjećala sam se kao da je htio da dojim 24 sata na dan, što je itekako velik izazov kada se pokušavate vratiti na posao i imate problema s mlijekom."

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Ova zaposlena mama bila je naviknuta žonglirati između posla i majčinstva pa tako i dojenja jer je sve to prošla sa svojim djevojčicama, ali ovaj put sve joj je puno teže palo.  

Vida Bilogrević Gatolin Možda te zanima... 'Ne bih prekidala porodiljni da nisam morala' Beba
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

'Dojila sam koliko sam mogla, a ne koliko sam htjela'

"Moje mlijeko kao da se prorijedilo sa svakim djetetom. Kao da sam s Honor imala najviše mlijeka, s Haven je već bilo malo teže, a s Hayesom najteže. To mi je teško palo. Dojila sam koliko sam mogla, a ne koliko sam htjela. Morala sam se vratiti na posao i nisam uspjela nastaviti i zbog toga sam već sada prestala dojiti", objasnila je, ali i poručila svim majkama: "Što god činite, vjerujte da činite najbolje što možete za svoje dijete."

dojenje Možda te zanima... Emotivna poruka za svaku mamu koja se borila s dojenjem Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.