Beba Dojenje 12. lipnja 2018.

Poznati tata pokazao kako pomoći mamama nakon poroda

Foto: Instagram/therock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Poznati tata 'The Rock' objavio je simpatičnu fotografiju i još jednom je dokazao kako očevi mogu biti najbolja podrška mamama nakon poroda

Glumac i bivši hrvač, Dwayne 'The Rock' Johnson pokazao je kako pomaže svojoj partnerici nakon poroda, čak i kad to uključuje hranjenje svoje supruge dok ona hrani njihovu najmlađu kćer.

Foto: Je li ovo idealna podrška partnera mami nakon poroda?

Ovo nije prvi put da je 'snažni' tata pokazao svijetu svoju nježnu stranu. Često ističe kako je od djetinjstva okružen snažnim ženama, a nakon što je u travnju prisustvovao rođenju svoje treće kćeri, glumac je izjavio kako osjeća novu razinu ljubavi, poštovanja i divljenja prema svojoj partnerici, ali i svim mamama i ženama diljem svijeta.

Dojenje i feniranje Možda te zanima... Tata pomaže mami koja doji: Obiteljska fotografija puna nježnosti Roditelji
 

A post shared by therock (@therock) on

Osim čestih dirljivih obiteljskih fotografija, ovaj tata pisao je i o važnosti 'klokan njege', odnosno kontakta kože na kožu, a s obzirom na posljednju fotografiju, čini se kako 'The Rock' zaista dobro zna koliko je važna tatina uključenost i podrška.

 

A post shared by therock (@therock) on

the rock Možda te zanima... Poznati snagator raznježio porukom kćeri Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.