Beba Dojenje 04. ožujka 2021.

Košarkašica za vrijeme utakmice dojila bebu na klupi: 'Sve je to prirodno'

Foto: Twitter/Tomas de Rocamora
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografije argentinske košarkašice Antonelle Gonzalez koja je izašla iz igre kako bi dojila svoje 11-mjesečno dijete obišle su svijet.

Majčinstvo je važna stvar u životu mnogih žena, pa tako i profesionalnih sportašica. A kako uskladiti jedno i drugo pokazala je Antonella González (30), argentinska košarkašica koja nastupa za prvoligašku ekipu Tomás de Rocamoru.

Fotografije košarkašice Antonelle Gonzalez koja je izašla iz igre kako bi dojila svoje 11-mjesečno dijete obišle su svijet. 

"Uvijek joj dam da doji uoči utakmice, ponekad je to potrebno i meni i njoj. Razgovarala sam s trenerom i rekla mu da mi treba malo vremena. Sve je bilo prirodno", objasnila je Antonella.

Mnogi su pozitivno iznenađeni takvim potezom, ali Gonzalez ne vidi što je u čudno u prirodnom činu kao što je dojenje.

“Iznenađena sam što je nešto tako prirodno imalo takav odjek. Ali sretna sam zbog toga. Nadam se da će ovo biti primjer majkama da se nakon trudnoće i poroda mogu vratiti aktivnom sportu”, rekla je Gonzalez.

Njezina ekipa je na kraju pobijedila 61:44, a Antonella je završila s osam poena.

Možda te zanima... Mama koja doji u bazenu predivnim fotografijama podržava dojenje u javnosti Beba

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Vezani članci