Beba Dojenje 01. kolovoza 2018.

Slavne mame: 'Je li ovo službena frizura za dojenje?'

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Novopečena mama Eva Longoria nedavno se na Instagramu obratila svojoj iskusnoj prijateljici Chrissy Teigen i pitala je nosi li 'službenu frizuru' za dojenje

Nakon što je krajem lipnja rodila svoje prvo dijete, glumica Eva Longoria, ovih dana uživa sa svojim jednomjesečnim sinčićem Santiagom, a nedavno je objavila i preslatki selfie te se obratila svojoj prijateljici Chrissy Teigen, koja je nedavno rodila svoje drugo dijete, sina Milesa Theodorea.

Možda te zanima... 10 slavnih mama pokazuje kako izgleda svakodnevica s djecom Roditelji

"Hej, Chrissy Teigen, je li ovo službena frizura za dojenje? Imam osjećaj kao da uvijek nosim neurednu punđu. Preteško je napraviti išta drugo", napisala je Eva uz fotografiju. 

Možda te zanima... 4 osjećaja koje ćete proživjeti tijekom prvog mjeseca dojenja Beba

'Mama punđe su život'

Na to pitanje je prvi odgovorio, ni manje ni više već Chrissyn tata Ron Teigen i napisao Evi: "Jedna od najljepših žena na svijetu, sa šminkom ili bez. Poseban pozdrav od tate Teigena". Ubrzo se javila i sama manekenka i kao i uvijek, duhovito odgovorila"Kao prvo, izgledaš nevjerojatno i ove 'mama punđe' su život. Kao drugo, oprosti zbog mog tate."

 

Luna making me feed her babydoll so I guess I have twins now

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Bilo da se radi o 'službenoj frizuri' mama dojilja ili ne - 43-godišnja glumica nosi ju odlično, a neuredna punđa gotovo da je postala zaštitni znak velike većine žena, bez obzira jesu li majke i doje li ili ne. Savršena je za obavljanje obaveza bez smetnje duge kose u lice, a za ove dvije slavne mame, neuredna punđa glavni je saveznik kad je u pitanju dojenje

Olivia Wilde Možda te zanima... Glumica pokazala tipičnu frizuru mame malog djeteta Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.