Beba Igre za bebe 10. kolovoza 2018.

Kakva je vaša beba prema horoskopskom znaku?

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Je li vaša beba sramežljiva, tvrdoglava ili društvena? Otkrijete njezin karakter prema horoskopskom znaku te saznajte što najviše voli

Ovan

Ako imate bebu rođenu u ovom znaku trebat će vam puno energije kako biste držali korak s njom. Vaša beba držat će vas stalno u akciji. Bebe Ovnovi su avanturisti. Morat ćete dobro očistiti svoju kuću jer se vole kretati i lutati posvuda.

Bik

Poznato je da su bebe rođene u znaku Bika pomalo tvrdoglave, ali samo zato što im se sviđa dosljednost. Nesigurne su kada nemaju svoju rutinu. Dobar je trik da uvijek idu spavati u isto vrijeme, također možete provjeriti ima li vaša beba vrijeme hranjenja i igranja.

Možda te zanima... Kako se tvoji mališani vole igrati prema horoskopskom znaku? Vrtić

Blizanci

Podučite svoju bebu znakovni jezik jer je frustrirana ako ne može komunicirati. Ove bebe vole učiti i upijati poput malenih spužvi, stoga pazite i potičite njihovu inteligenciju igrama u kojima moraju puno razmišljati. 

Rak

Maleni Rak je jako osjetljiv što trebate imati na umu kada se povezujete s bebom. Ova beba imat će jaku vezu s mamom i trebat će puno kvalitetnog vremena s njom. Pustite ih da budu "mamin dečko ili cura". Sasvim je u redu da ih razmazite. Maleni Rakovi vole svoj dom, tako da ćete puno vremena provesti s njima oko kuće. Osigurajte im miran dom.

beba mama | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Lav

Imate nasmijano dijete! Ova beba ima dobar smisao za humor i najbolji osmijeh. Svakoga privuče. Igrajte se puno s njom i nasmijavajte ju. Obožava glazbu.

Možda te zanima... Kakva ste mama? Pročitajte što kaže vaš horoskopski znak Roditelji

Djevica

Kao i beba Bik, Djevica treba rutinu i voli da se sve odvija na određen način. Ove bebe primjećuju sve i uvijek sve pokušavaju shvatiti. Zato kada radite nešto uvijek trebaju dobiti objašnjenje. Pripremite ih na buduće događaje jer one vole znati što slijedi. 

Vaga

Beba Vaga je društveni leptirići zodijaka, voli prijatelje. Pustite ju da se druži u grupama i da upoznaje druge bebe. Od rane dobi trebaju testirati svoje društvene vještine. 

beba mama | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Škorpion

Poznato je da je u ovom znaku sve intenzivno. Sve što rade, čine razborito, a njihove emocije su vrlo intenzivne. Što znači da kad je beba nervozna, vi ćete to sigurno znati. Kada u svojoj blizini vide nešto novo na stolu velika je vjerojatnost da će to onesposobiti. Obratite pozornost na kontakt s očima kako bi ostala uzemljena i povezana s vama.

Možda te zanima... Koji ste tip mame prema kineskom horoskopu? Roditelji

Strijelac

Strijelci uvijek nešto žele činiti, jednostavno ne mogu mirno sjediti. Uživaju u odlasku na male izlete ili u park. Nemojte ih cijeli dan držati kod kuće jer žele avanturu. Žele naučiti stvari iskustveno. Budući da je ova beba jako aktivna, pobrinite se za njezinu sigurnost pogotovo kada se radi o kućnim ljubimcima jer će biti privučena njima. 

Jarac

Bebe Jarci su mentalno napredne i pravi su dobitnici. Žele raditi stvari prije drugih beba kao što su puzanje ili govor. Mogu biti frustrirane ako njihov fizički razvoj nije poput mentalnog. Stoga ih potaknite da naprave velike skokove, ali budite strpljivi kad postanu frustrirani.

Možda te zanima... Koju glazbu bebe u trbuhu vole, a na koje pjesme ne reagiraju? Trudnoća

Vodenjak

Bebe Vodenjaci su spontane - nikad ne znate što očekivati s njima. Bit ćete iznenađeni time što ih sve može nasmijati. Uvijek rade stvari koje su neočekivane. Ohrabrujte i potičite njihovu individualnost. Ako se žele igrati s nekom određenom igračkom koja je neočekivana, neka to učine.

Ribe

Ribe su bebe sanjari. Puštajte im nježnu glazbu i puno im čitajte. Ove bebe vole spavati, osigurajte im umirujuću pozadinu kako bi u potpunosti mogle uživati.

Beba spava Možda te zanima... Što bebe sanjaju i imaju li noćne more? Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.