Beba Igre za bebe 10. srpnja 2018.

Krštenje princa Louisa: Pogledajte preslatke fotografije i video

Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Britanska kraljevska obitelj okupila se na važnom događaju - krštenju dvomjesečnog princa Louisa

Krštenje dvomjesečnog princa Louisa, trećeg djeteta princa Williama i Kate Middleton, održalo se u kraljevskoj kapelici u 'St James Palaceu'. Ovo je Luisovo tek drugo pojavljivanje u javnosti od njegovog rođenja 23. travnja. 

princ William Kate Middleton, kraljevska obitelj Možda te zanima... 5 neobičnih činjenica o porodima i bebama u kraljevskoj obitelji Roditelji

Dok četverogodišnji princ George ima sedam kumova, a trogodišnja princeza Charlotte pet, maleni Louis ima šest. Nijedan od kumova s popisa ne uključuje Kateinu sestru Pippu Middleton niti princa Harryja, potvrdila je Kensingtonska palača. 

Možda te zanima... FOTO: Tko su slatki mališani u kraljevskoj obitelji? Vrtić

Kumovi su Williamovi prijatelji Nicholas van Cutsem, Harry Aubrey-Fletcher, vlasnik noćnog kluba Guy Pelly, Robert Carter, Kateina rođakinja Lucy Middleton i Lady Laura Meade. 

 | Author: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
Krštenje je bilo malo i privatno, budući da je i na krštenju princa Georgea 2013. godine prisustvovalo samo 22 ljudi, a kod princeze Charlotte 30. Došli su kraljica Elizabeta II., princ Charles, vojvotkinja od Cornwalla, kao i princ Harry i vojvotkinja Meghan.

Bili su prisutni i Kateini roditelji Carole i Michael Middleton te njezin mlađi brat James i sestra Pippa koja je trenutno trudna s prvim djetetom. Unatoč malom broju ljudi unutar crkve, na ulicama su bili brojni članovi javnosti koji su se pridružili kraljevskom slavlju. 

Princa Louisa je krstio Justin Welby koji je nedavno vjenčao Harryja i Meghan, a kao što su princ George i princeza Charlotte nosili Honitonsku čipku i bijelu satensku haljinu - tradiciju je nastavio i princ Louis.

Možda te zanima... 9 ludih pravila koja djeca iz kraljevske obitelji moraju slijediti Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.