Beba Mama poslije poroda 9262 prikaza 16. srpnja 2017.

Duhovit priručnik: 5 faza seksa nakon dolaska bebe

Thinkstock

Jedna mama odlučila je podijeliti duhoviti priručnik pet faza seksa koje vas očekuju nakon rođenja djeteta

Mama Anna je, prije nego što je rodila dvoje djece, bila stand-up komičarka. Sada, kad se ne igra sa svojom djecom i ne presvlači pelene, vodi zabavni blog u kojem opisuje svakodnevne izazove majčinstva i roditeljstva. U jednoj od posljednjih objava, podijelila je duhoviti priručnik za mame o seksu nakon poroda, koji opisuje sve faze seksa nakon dolaska bebe:

1. Dalje s tim od mene!

Ova faza započinje čim počnete osjećati svoje prve prave trudove i ne završava dok ne počnete spavati barem pet sati u komadu. Kada imate osjećaj opeklina na vašim stidnim usnama, nosite jednokratne gaćice i znojite se preko pidžame četiri puta tijekom noći, teško je povjerovati da je seks taj koji vas je zapravo doveo u ovu situaciju. Nažalost, postoji velika šansa da će vašem partneru jednokratne gaćice biti privlačne i da će ubrzo dobiti energije za nešto više. Ako vam se to dogodi, predlažem da mu pokažete poprilično živopisne fotografije žene koja gura dijete iz svoje vagine i garantiram vam da će to ubiti želju i kod najnapaljenijeg muškarca!

Možda te zanima... Što novi roditelji cijene više od vremena, novca i seksa? Roditelji

2. Seks predstavlja previše posla!

roditelji, umor | Author: Thinkstock Thinkstock Nakon otprilike šest mjeseci, postoji mogućnost da biste opet poželjeli seks...jednom. Sjećate se da je bilo zabavno i ugodno, no u ovom razdoblju roditeljstva, kada niste spavali više od pet sati u komadu - raditi bilo što navečer osim pranja zubiju i puzanja u krevet čini se kao preveliki izazov. S druge strane, vaš partner mogao bi se već pitati zašto vam treba tako dugo da se vratite natrag u tu priču. Ako je to slučaj kod vas, predlažem da ponovno izvučete one fotografije poroda ili mu poklonite neki dobar film za odrasle. Iako sam porno filmove smatrala štetnima, nije me bilo briga dok god je to držalo mog supruga dalje od mene dok sam pokušavala spavati. 

3. Idemo pokušati!

Vaša beba napokon prespava cijelu noć, vi ste se počeli redovito tuširati i naviknuli ste se na svoju postporođajnu figuru. Počinjete se opet osjećati seksi. Depilirate noge, popijete koju čašu vina, imate romantične upadice i shvatite da vaše sise više nisu toliko pune mlijeka. To je važan korak u vašem odnosu jer ništa ne ubija raspoloženje kao kad mlijeko počinje špricati na sve strane, uključujući i oči vašeg partnera. Ipak, kad se napokon počnu događati prave stvari, shvaćate koliko je sve još uvijek bolno i oboje zaključite da je bolje da usporite i probate ponovno drugi put, kad ćete popiti malo više alkohola i po mogućnosti, uzeti neki analgetik za smanjenje bolova.

seks, par, krevet Možda te zanima... 10 prilika za seks kad ste roditelj Roditelji

4. Ponovno se upoznajete sa svojim starim prijateljem, seksom

Naviknuli ste se na to da imate dijete. Imate već neki raspored, neku rutinu. Beba spava neko vrijeme preko dana, spava i tijekom noći. Polako sve više i više sličite staroj sebi. S partnerom sad već i provodite neko vrijeme sami i tu i tamo odete na piće ili romantičnu večeru. Uspješno ste savladali postporođajni seks par puta i vaši ženski dijelovi više se ne osjećaju kao da ih hoćete zapaliti kad ih koristite. Možda ste čak i prestali dojiti i vaše tijelo je ponovno vaše, što slavite s češćim seksom. Odjednom, seks nakon bebe je nevjerojatan! Ne možete vjerovati da vam je trebalo tako dugo da ponovno imate odnose samo zato jer ste rodili i bili umorni! Što mi je bilo?! U tom trenutku, zajedno s partnerom odlučite da je vrijeme za puno više seksa.

seks, par Možda te zanima... Seks nakon rođenja djeteta bolji je nego prije! Roditelji

5. Mogli bismo imati još jednu bebu!

par, želim dijete | Author: Thinkstock Thinkstock Kada spavate tijekom cijele noći i popijete koju čašu vina, ovo se čini kao odlična ideja. Zašto ne bismo pokušali? Ako ništa, bar ćemo se puno seksati, što je super! Definitivno bi trebali pokušati. Bebe su tako slatke i divne, ne bi li bilo predobro imati drugo dijete? Bez brige, imati drugo dijete bit će puno lakše nego prvi put i mi to možemo! A, sad, skidaj hlače!

Constance Hall Možda te zanima... Duhovito i bez cenzure: Mamin post o 'roditeljskom seksu' Roditelji

(Ili se za razliku od mene, nakon par pokušaja, prisjetite svega i zaključite: Seks je super, ali i spavati cijelu noć je isto tako super. Treba nam kondom!)

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.