Beba Mama poslije poroda 24. veljače 2020.

Ella Dvornik rodila: Lumi Wren došla pet tjedana ranije

Foto: Instagram/elladvornik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, ali ja sam vam jako sretna što vam napokon mogu svima reći bok', objasnila je Ella ispod svoje Instagram objave

"Tata @charles_pearce nas je 'coprao' i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h cak 5 tjedana ranije. Mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, ali ja sam vam jako sretna što vam napokon mogu svima reći bok", napisala je Ella Dvornik uz nekoliko objavljenih fotografija na Instagramu na kojima u naručju drži dijete te je tako svojim pratiteljima objavila radosnu vijest da je rodila, a otkrila je i ime djevojčice - Lumi Wren.

"Jedva čekamo da se upoznamo s Balie", napisali su, a ispod objave mnogi su im čestitali.

Kći preminulog splitskog pjevača Dine Dvornika u veljači prošle godine izrekla je sudbonosno 'da' u Las Vegasu. Ella i Charles vjenčali su se u tajnosti nakon pet godina veze, a influencerica se pohvalila fotografijama na društvenim mrežama, prenosi 24sata.

Ella i Charles roditelji su djevojčice Balie koja se rodila u studenom 2017. godine, a influencerica ju je donijela na svijet u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Podobnik u 37. tjednu trudnoće. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.