Beba 05. listopada 2023.

Prva konferencija "Mame za Mame" posvećena je povezivanju i podršci svim mama

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iznimno nam je zadovoljstvo najaviti održavanje prve konferencije "Mame za Mame" u organizaciji Udruge Fokus koja već preko 20 godina djeluje u Hrvatskoj s misijom poboljšanja i promjene u svim segmentima našeg društva. Mame za Mame je inicijativa Udruge Fokus koja je već 6 godina usmjerena na organizaciju besplatnih radionica za mame svih dobnih skupina, u svrhu međusobnog povezivanja, ohrabrivanja te podrške mamama u svim područjima majčinstva.

 | Author:

Tijekom godina smo imali privilegiju ugostiti brojne stručne predavače i suradnike koji su svojim pro bono sudjelovanjem imali značajni utjecaj na mame sudionice, te smo prošle godine izdali i prvo izdanje knjige "Mame za Mame", zbirku iskrenih i poticajnih životnih priča mama u Hrvatskoj. Konferencija "Mame za Mame" je koncipirana kao jednodnevni događaj isprepleten zanimljivim predavanjima, glazbom, modnom revijom, brojnim tematskim radionicama i ono što je mamama najvažnije, kreativno osmišljenim dječjim programom i čuvanjem djece (3-12 godina) uz osiguran ručak. 

 | Author:

Neki od naših gostiju su prof. kliničke psihologije Tanja Sever, profesionalna organizatorica Tamara Kajari, dr. sc. Vesna Gall (voditeljica rodilišta u KBC Sestre Milosrdnice), Ana Grzunov (influencerica, osnivačica Laboratorija zabave), dr. med. Josip Staničić, prof. logoped-defektolog Matilda Poljak Šušak, Mateja Klemenčić Klicper (autorica knjige Fitness i Napolitanke), fashion dizajnerica Irena Berišić Turk te mnogi drugi gosti koji će konferenciju učiniti danom za pamćenje! 

Konferencija će se održati 14. listopada 2023. s početkom u 9:30 te završetkom u 18 sati, u prostoru Almeria centra, u Zagrebu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.