Beba Zdravlje i njega bebe 31. kolovoza 2018.

Beba rođena u 22. tjednu 'diplomirala' na odjelu intenzivne njege

Foto: Facebook/Molli Potter
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Rođen već u 22. tjednu trudnoće, hrabri dječak težio je samo 390 grama kad se rodio, ali nakon 160 dana provedenih u bolnici - pobijedio je sve crne prognoze, ali i 'diplomirao' na odjelu intenzivne njege

Rođen nakon samo 22 tjedna trudnoće, maleni Cullen Potter iz SAD-a imao je pravi izazov na početku života! Dječačić se s problemima nosio dok je još bio u maminom trbuhu, zbog čega je njegova mama Molli provela tri tjedna u bolnici prije njegova rođenja. 

nedonosce stopalo Možda te zanima... Palčići su mali poput dlana Beba

Liječnici dali samo dva posto šanse da preživi

Njoj i njezinom suprugu rečeno je da ništa neće moći spasiti njihovu bebu kojoj su dali samo dva posto šanse da preživi. Međutim, dječakova obitelj nije se predala. Tata Robert zvao je 16 bolnica kako bi našao onu koja bi mogla pružiti pomoć njihovom prijevremeno rođenom djetetu. Nakon što su proživjeli dva spontana pobačaja prošle godine, bračni par poduzeo je sve što je bilo u njihovoj moći kako bi dječaku pružili priliku za život.

Molli su na kraju premjestili u bolnicu u Alabami gdje je beba rođena putem hitnog carskog reza. Hrabri dječak težio je samo 390 grama kad se rodio, ali pobijedio je sve šanse i čak 'diplomirao' na odjelu intenzivne njege

 

Nakon 160 dana u bolnici - maleni borac napokon može ići kući

Preslatki Cullen sada teži skoro 2 i pol kilograma i napokon je premostio sve velike teškoće i crne prognoze koje su dane njegovim roditeljima. Nakon 160 dana u bolnici, maleni borac napokon može ići kući!

'Djed s odjela intenzivne njege' brine o bebama čiji roditelji ne mogu biti s njima

A, kako bi proslavili ovaj poseban trenutak, osoblje bolnice priredilo je prekrasnu ceremoniju poput promocije, zajedno sa svečanom glazbom i slatkom kapicom koju su skinuli s plišanog medvjedića jer je to bila jedina koja mu je pristajala! Čestitamo hrabrom Palčiću!

redm Možda te zanima... Mali borci: Prekrasne fotografije prerano rođene djece Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.